ΕΙΔΗΣΕΙΣ
05/11/2016 14:18 EET | Updated 06/11/2016 11:12 EET

Χορτοφάγοι vs Κρεατοφάγων 0-1: Τι έγινε όταν μετά από 22 χρόνια μια χορτοφάγος έφαγε κρέας

Χορτοφάγοι εναντίον κρεατοφάγων. Μία μάχη που θα συνεχίζεται για πάντα. Οι τελευταίοι όμως φαίνεται πως σημείωσαν μία νίκη, η οποία αν και μικρή, έχει γίνει viral.

Υπεύθυνη για αυτό είναι η επί 22 χρόνια χορτοφάγος Stephanie Potakis, η οποία εργάζεται στο σατυρικό site «The Onion». Τι έκανε; Αποφάσισε να περάσει στην... άλλη πλευρά, πρωταγωνιστώντας σε ένα κανονικό όργιο κρέατος.

Στο βίντεο που δημοσιεύθηκε στις 1 Νοεμβρίου στο A.V. Club η Potakis τρώει για πρώτη φορά κρέας μετά από 22 ολόκληρα χρόνια. Δεν επέλεξε όμως μια απλή και ταπεινή μπριζόλα, αλλά μία σειρά από εκλεκτά κρέατα.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η ίδια, έγινε χορτοφάγος μόλις στην τετάρτη δημοτικού για να «σώσει τον κόσμο». Πρόσφατα όμως, όπως παραδέχεται, βρέθηκε σε ένα φεστιβάλ με παϊδάκια -ναι, σωστά διαβάσατε- και άρχισε να κάνει δεύτερες σκέψεις. Ή απλώς είδε ότι ο κόσμος δεν σώθηκε επειδή εκείνη έγινε χορτοφάγος, αλλά ας μην μιλήσουμε εμείς για εκείνη.

Όπως και να έχει, δεν την βλέπουμε να επιστρέφει ποτέ ξανά πίσω στην χορτοφαγία. Καλώς ή κακώς, το αφήνουμε σε σας να το κρίνετε. Εκείνη πάντως, το απόλαυσε.

via GIPHY

Sponsored Post