ΕΙΔΗΣΕΙΣ
06/11/2016 13:14 EET | Updated 06/11/2016 13:15 EET

Κουμουτσάκος: «Η αναξιόπιστη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν μπορεί να κάνει κανένα νέο ξεκίνημα»

eurokinissi

«Επιβεβαιώθηκε σήμερα. Με αυτήν την κυβέρνηση τίποτα δεν άλλαξε. Τίποτα δεν θα αλλάξει. Η κυβέρνηση της ανακύκλωσης των ίδιων αναξιόπιστων πολιτικών δεν μπορεί να κάνει κανένα νέο ξεκίνημα», δήλωσε ο Γιώργος Κουμουτσάκος.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ ανέφερε ότι για τους ανέργους και τους συνταξιούχους δεν υπάρχει διαφορά «εάν τους κοροϊδεύει ο κ. Κατρούγκαλος ή η τέως διευθύντρια του γραφείου του, που τώρα έγινε υπουργός», και πρόσθεσε πως ο κ. Τσίπρας είναι αμετάκλητα αποκομμένος από την κοινωνία και τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών.

«Και όμως, αμετανόητος, επιμένει στις πολιτικές του, που έχουν οδηγήσει σε φτωχοποίηση και απόγνωση την κοινωνία. Κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να επιβιώσει πολιτικά. Δημιουργεί υπουργεία για τους κολλητούς φίλους του. Χρήζει υπουργούς ανθρώπους που έχουν υποστηρίξει την ύπαρξη παράλληλου νομίσματος. Διατηρεί αμετανόητους κρατιστές, που δήθεν θα υπέβαλλαν την παραίτησή τους λόγω των αποκρατικοποιήσεων. Όλοι μαζί δεν μπορούν να δώσουν την παραμικρή λύση στα σοβαρά προβλήματα που οι ίδιοι δημιούργησαν», συμπλήρωσε ο κ. Κουμουτσάκος.

Sponsored Post