ΕΙΔΗΣΕΙΣ
07/11/2016 14:09 EET | Updated 07/11/2016 14:54 EET

Χρυσοβελώνη: Η σχέση μου με τον Καμμένο βρίσκεται υπό αναθεώρηση

SOOC

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τους Ανεξάρτητους Έλληνες άφησε η πρώην Υφυπουργός Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, μιλώντας στην ΕΡΤ Βόλου.

Η κ. Χρυσοβελώνη εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της καθώς, όπως ανέφερε, δεν ειδοποιήθηκε από τον πρόεδρο του κόμματος, Πάνο Καμμένο, ότι αποφάσισε να προτείνει να τεθεί εκτός κυβέρνησης η ίδια, στο πλαίσιο εσωκομματικών ισορροπιών.

«Αυτή την περίοδο θα ασχοληθώ με τη δουλειά μου και την οικογένειά μου που δοκιμάστηκε από την ενασχόλησή μου με τα υπουργικά μου καθήκοντα αλλά και το κόμμα για το οποίο έχω κάνει πάρα πολλά» σημείωσε χαρακτηριστικά η κ. Χρυσοβελώνη.

Συγχρόνως, τόνισε ότι θα παραμείνει πολιτικά ενεργή καθώς είναι και περιφερειακή σύμβουλος και ευχήθηκε καλή δύναμη στη νέα κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ.

«Σίγουρα ένας ανασχηματισμός καθυστερεί εκ των πραγμάτων το κυβερνητικό έργο. Εύχομαι όμως όλα να πάνε καλά. Δεν έχω απολύτως καμία πικρία με όσους συνεργάστηκα στην κυβέρνηση. Δεν μπορώ όμως να διανοηθώ το πως χειρίστηκε το θέμα ο κ. Καμμένος. Δεν είμαι βέβαια αγνώμων απέναντί του. Φαίνεται όμως ότι εκείνος έχει πρόβλημα με μένα» επισήμανε η κ. Χρυσοβελώνη.

Παράλληλα, η πρώην Υφυπουργός Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων, μιλώντας στο «Ράδιο-Ένα 102,5» δήλωσε ότι: «Αυτή τη στιγμή η σχέση μου με τον Πάνο Καμμένο βρίσκεται υπό αναθεώρηση».

Αναφερόμενη δε στο θέμα της απομάκρυνσής της από το κυβερνητικό σχήμα, είπε: «Δεν ήταν απαίτηση του Πρωθυπουργού. Προφανώς ζητήθηκε η άποψη του κυβερνητικού εταίρου, του κ. Καμμένου. Ακούστηκε ότι έπρεπε να γίνει ανανέωση του κυβερνητικού σχήματος, αλλά δεν ξέρω αν αυτό σηματοδοτείται με την έξοδο του νεότερου χρονικά μέλους της Κυβέρνησης. Ήταν επιθυμία των ΑΝ.ΕΛ., ενδεχομένως ο κ. Καμμένος, να ήθελε να κρατήσει κάποιες ισορροπίες. Eμένα αυτό που με ενόχλησε πιο πολύ είναι ότι το έμαθα από την τηλεόραση. Να είστε σίγουροι ότι εγώ θα είχα συνεργαστεί προς αυτή την κατεύθυνση. Είμαι συμβιβασμένη με την ιδέα και ότι κάποια στιγμή όλα τελειώνουν. Αυτή τη στιγμή είμαι στη δουλειά μου. Αυτό που με πείραξε πάρα πολύ ήταν ότι δεν είχα καμία ενημέρωση. Και αυτό, δεν το ζητάς, το απαιτείς. Από έναν συνεργάτη, από έναν φίλο, πολύ περισσότερο που η σύνδεσή μας ήταν και σε οικογενειακό επίπεδο».

Όπως υποστήριξε η κ. Χρυσοβελώνη, «δεν υπήρξε καμία σύγκρουση. Η τελευταία μας άψογη συνεργασία, ήταν την προηγούμενη εβδομάδα, που μιλήσαμε με αφορμή τη διαρροή κάποιων προεδρικών διαταγμάτων, και τη μεταφορά των αρμοδιοτήτων. Του τηλεφώνησα και ρώτησα τι ισχύει, μου απάντησε μην ανησυχείς, δεν αλλάζει τίποτα».

«Με τον κ. Καμμένο μας συνέδεσαν και άλλα πράγματα. Κοινοί αγώνες, μια φιλική σχέση που είχε δημιουργηθεί Αυτή τη στιγμή η σχέση όλη βρίσκεται υπό αναθεώρηση», κατέληξε η πρώην υφυπουργός ενώ αναφερόμενη στον Πρωθυπουργό, είπε πως είναι ένα πρόσωπο που εκτιμά. 

Η πρώην Υφυπουργός ΠΟΜΕΔΙ, τόνισε ότι βρίσκεται σε μια στάση αναμονής, προσπαθεί να ανασυγκροτηθεί προσωπικά, επαγγελματικά και οικογενειακά. Απέκλεισε παράλληλα το ενδεχόμενο να πάει στη ΝΔ. λέγοντας ότι «δεν είμαι πολιτικός γυρολόγος». Όπως υποστήριξε, «οι λόγοι που με ανάγκασαν να φύγω από τη Ν.Δ. που δεν έχει καμιά σχέση με αυτή που όλοι ξέραμε, εξακολουθούν να υπάρχουν».

Όπως τόνισε, «είναι πολύ νωρίς για να πάρω αποφάσεις, βρίσκομαι σε στάση αναμονής και ανασυγκρότησης, γιατί υπάρχουν πράγματα που πρέπει να ρυθμιστούν. Ο χρόνος λειτουργεί θετικά, όλα τα ωραία, όπως και τα άσχημα κρατούν λίγες ημέρες… Αυτό που μας μένει και θα κρατήσω, είναι η εξαιρετική εμπειρία είχα, περνώντας από το Υπουργείο Υποδομών, τις άριστες συνεργασίες, τις εξαιρετικές σχέσεις».