ΕΙΔΗΣΕΙΣ
10/11/2016 13:50 EET | Updated 10/11/2016 13:50 EET

Η πανέμορφη μανάβισσα από το Νεπάλ που χάρισε στα social media λίγη παραπάνω λάμψη

Μετά τον συνομήλικό της Αρσάντ Καν, έναν Πακιστανό πωλητή τσαγιού, που χάρη στα social media έγινε μοντέλο, μια 18χρονη κοπέλα από το Νεπάλ έχει κάνει τους χρήστες του διαδικτύου να παραμιλούν με την ακαταμάχητη γοητεία της.

Η 18χρονη Κουσούμ Σρέστα, είναι μια νεαρή μανάβισσα που έγινε ανάρπαστη στο Διαδίκτυο όταν ο φωτογράφος RupChandra Maharjan την φωτογράφισε την ώρα που κουβαλούσε λαχανικά στην τοπική αγορά.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η Σρέστα κατάγεται από αγροτική οικογένεια στο Μπάγκλινγκ, περίπου 55 χλμ. δυτικά του Κατμαντού. Σπουδάζει Διοίκηση Επιχειρήσεων στη γειτονική συνοικία Chitwan, κι όταν τραβήχτηκαν οι φωτογραφίες η πανέμορφη νεαρή βοηθούσε τους γονείς της, κάτι που κάνει συχνά κατά τη διάρκεια των διακοπών από τις σπουδές της.

Η νεαρή κοπέλα δεν είχε αντιληφθεί ότι την τραβούσαν φωτογραφίες και δήλωσε ότι έμαθε για αυτές από μία φίλη της.

«Μία φίλη μου με ρώτησε αν είμαι το κορίτσι των φωτογραφιών που έγιναν viral στο Facebook αλλά δεν το ήξερα. Μου τις έστειλε και είδα ότι ήμουν εγώ. Εκείνη την ημέρα είχα πάει να πουλήσω λαχανικά για να βοηθήσω τους γονείς μου. Δεν ήξερα ότι με φωτογράφισαν», δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ εξομολογήθηκε ότι τη γοητεύει ο χώρος του μόντελινγκ.

Sponsored Post