ΔΙΕΘΝΕΣ
17/11/2016 09:23 EET | Updated 17/11/2016 09:23 EET

Κλίντον: Ήθελα να πάρω αγκαλιά ένα βιβλίο ή τον σκύλο μας και να μην ξαναβγώ από το σπίτι

Hillary Clinton speaks at the Children's Defense Fund Beat the Odds Celebration at the Newseum in Washington on November 16, 2016. / AFP / YURI GRIPAS        (Photo credit should read YURI GRIPAS/AFP/Getty Images)
YURI GRIPAS via Getty Images
Hillary Clinton speaks at the Children's Defense Fund Beat the Odds Celebration at the Newseum in Washington on November 16, 2016. / AFP / YURI GRIPAS (Photo credit should read YURI GRIPAS/AFP/Getty Images)

Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την ήττα της στις προεδρικές εκλογές από τον Ντόναλντ Τραμπ έκανε η Χίλαρι Κλίντον. Η ίδια παρευρέθηκε σε φιλανθρωπική εκδήλωση στην Ουάσινγκτον για την Οργάνωση για την προστασία των παιδιών «Children's Defense Fund», όπου και εξήγησε πόσο δύσκολο ήταν για εκείνη να αντιμετωπίσει τα δυσάρεστα συναισθήματα που την είχαν κατακλύσει.

«Παραδέχομαι ότι το να έρθω απόψε εδώ δεν ήταν εύκολο για εμένα. Υπήρξαν λίγες στιγμές την περασμένη εβδομάδα που το μόνο που ήθελα ήταν να πάρω αγκαλιά ένα βιβλίο ή τον σκύλο μας και να μην ξαναβγώ από το σπίτι», δήλωσε μπροστά στους παρευρισκόμενους.

Η ίδια είπε ελάχιστα για τον συνυποψήφιό της κατά την διάρκεια του αγώνα για το χρίσμα των Δημοκρατικών, Μπέρνι Σάντερς, διαψεύδοντας ωστόσο τις φήμες ότι ο ίδιος ενεπλάκη στις προσπάθειες να ηττηθεί. Την ίδια ημέρα, ο Γερουσιαστής Σάντερς βρισκόταν στο Πανεπιστήμιο George Washington, όπου έκανε έκκληση να στραφεί το Δημοκρατικό κόμμα μακριά από τις κεντρώες πολιτικές.

«Μπορείς να συγκεντρώσεις μεγάλα χρηματικά ποσά από τους πλούσιους της Γουόλ Στρητ και άλλες ισχυρές ομάδες ειδικού ενδιαφέροντος και να πείσεις έπειτα τον αμερικανικό λαό ότι είσαι με το μέρος των εργατών και της μεσαίας τάξης;», αναρωτήθηκε ο Σάντερς, εξηγώντας ότι «αυτή είναι η μεγαλύτερη διαφορά ανάμεσα στον Μπιλ και την Χίλαρι Κλίντον και εμένα».

Sponsored Post