ΔΙΕΘΝΕΣ
20/11/2016 12:31 EET | Updated 20/11/2016 12:31 EET

Ο Στηβ Τζόουνς αποκαλύπτει: Στα 10 μου με βίασε ο πατριός μου. Τώρα είμαι εθισμένος στο σεξ

David Livingston via Getty Images
SANTA MONICA, CA - SEPTEMBER 11: Sex Pistols guitarist Steve Jones performs at Cycle For Heroes: A Rock Inspired Ride at Santa Monica Pier on September 11, 2013 in Santa Monica, California. (Photo by David Livingston/Getty Images)

Σε μια σοκαριστική αποκάλυψη προχώρησε ο Στηβ Τζόουνς των Sex Pistols λίγες ημέρες πριν την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας του με τίτλο «Lonely Boy». Ο μουσικός παραδέχεται δημοσίως ότι είναι σεξομανής, δεν έχει καταφέρει να κάνει μια μόνιμη σχέση στην ζωή του και έχει πειραματιστεί με άνδρες στο παρελθόν. Η συμπεριφορά του, σύμφωνα με τον ίδιο, οφείλεται στην κακοποίηση που είχε δεχτεί όταν ήταν παιδί από τον πατριό του.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Τζόουνς αποκάλυψε ότι στην ηλικία των 10 ο νέος σύζυγος της μητέρας του άρχισε να τον κακοποιεί σεξουαλικά, δημιουργώντας μια διαστρεβλωμένη εικόνα στο μυαλό του για το τι είναι και τι δεν είναι αποδεκτό σεξουαλικά σε μια κοινωνία. Στην εφηβεία ο ίδιος εθίστηκε στο σεξ και άρχισε να πειραματίζεται με το ανδρικό φύλο, αν και ποτέ δεν πίστεψε πως είναι ομοφυλόφιλος. Ο ίδιος μάλιστα, ενώ επέβαινε σε τρένο, φέρεται να έδωσε 50 λίρες σε ένα συνομήλικό του όταν ήταν ακόμα στο γυμνάσιο για να ασελγήσει πάνω του. Σε άλλη χρονική περίοδο, ο ίδιος πληρώθηκε από κάποιον μεγαλύτερο άνδρα με τον ίδιο σκοπό.

Όταν το βρετανικό συγκρότημα άρχισε να αποκτά φήμη, ο ίδιος ικανοποιούσε τις ακόρεστες ορέξεις του με τις γκρούπις σε δημόσιες τουαλέτες, σοκάκια και πάρκα ή ακόμα και έξω από συναυλιακούς χώρους. Ακόμα και τώρα, σε ηλικία 61 ετών, ο ίδιος παραδέχεται ότι αδυνατεί να συνάψει σχέση ουσίας με κάποιον άνθρωπο, λόγω του εθισμού του στο σεξ. Ο ίδιος εξηγεί ότι ο βιασμός του στην ηλικία των 10 του άφησε ένα βαθύ και αθεράπευτο τραύμα που επηρέασε την μετέπειτα ζωή του.

«Γνωρίζοντας το κακό που έχει γίνει... την σύγχυση που ένιωθα. Αυτό με κάνει να θέλω όλοι όσοι έχουν βρεθεί σε παρόμοια θέση ότι δεν είναι μόνοι», δήλωσε, απευθυνόμενος σε όλα τα θύματα σεξουαλικής κακοποίησης.