ΚΟΙΝΩΝΙΑ
20/11/2016 07:53 EET | Updated 20/11/2016 07:58 EET

Η πρώτη απόδραση κρατουμένου με «βραχιολάκι» είναι γεγονός. Παραβίασε τους όρους 43χρονη πρώην υπάλληλος της Energa

SEBASTIEN BOZON via Getty Images
A prison agent shows an electronic bracelet during the visit of the French Justice minister Christiane Taubira at the SPIP (Services Pénitentiaires d'Insertion et de Probation) in Besancon (eastern France) on July 11, 2014. AFP PHOTO / SEBASTIEN BOZON (Photo credit should read SEBASTIEN BOZON/AFP/Getty Images)

Η πρώτη απόδραση κρατουμένου με «βραχιολάκι» είναι γεγονός από το απόγευμα του Σαββάτου.

Τους όρους παραβίασε μία 43χρονη, η οποία είχε αποφυλακιστεί με τον όρο να φοράει το «βραχιολάκι» και να βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό. Η 43χρονη φέρεται να παραβίασε τους όρους το απόγευμα του Σαββάτου.

Η καταζητούμενη πλέον γυναίκα,πρώην υπάλληλος της Energa είχε εμπλοκή σε υπόθεση υπεξαίρεσης και κατηγορούνταν επιπλέον για αδικήματα του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου, λαθρεμπορία και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος. Της είχε επιβληθεί ο περιοριστικός όρος του κατ' οίκον εγκλεισμού, ενώ της είχε τοποθετηθεί το ειδικό βραχιολάκι.

Το απόγευμα του Σαββάτου φέρεται να παραβίασε τον ιμάντα που συγκρατεί το βραχιολάκι και εξαφανίσθηκε. Τελευταίο σήμα που ενημέρωνε για απουσία από το σπίτι της στην Ομόνοια δόθηκε στις 18:58, ενώ στις 19:09 δόθηκε το τελευταίο σήμα συναγερμού από την περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας.

Αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο βρήκαν το βραχιολάκι με τον πομπό σήματος, όχι όμως και την ίδια που είναι πλέον καταζητούμενη.

Sponsored Box