ΕΙΔΗΣΕΙΣ
21/11/2016 14:48 EET | Updated 21/11/2016 14:48 EET

Η Gigi Hadid μιμήθηκε την Μελάνια Τραμπ με τον πιο απολαυστικό τρόπο

Matt Sayles/Invision/AP
Hosts Gigi Hadid, left, and Jay Pharoah speak at the American Music Awards at the Microsoft Theater on Sunday, Nov. 20, 2016, in Los Angeles. (Photo by Matt Sayles/Invision/AP)

Η Gigi Hadid και ο Jay Pharoah έκαναν τα βραβεία American Music Awards και πάλι υπέροχα. Ή τουλάχιστον αυτό προσπαθούν να κάνουν.

Η αλήθεια είναι πως αρχικά δεν έβγαζε και πολύ νόημα γιατί αυτοί οι δύο επιλέχθηκαν να παρουσιάσουν μαζί το σόου... μέχρι που φτάσαμε στον μονόλογο.

Οι δύο παρουσιαστές άρχισαν να αφήνουν υπονοούμενα για τον Ντόναλντ Τραμπ, λέγοντας ότι τα AMA δεν έχουν πάρε δώσε με το εκλεκτορικό κολέγιο και μετά ανακοίνωσαν ότι ζούμε στην δεκαετία του 1990 γιατί παίζουν μουσική οι Green Day και εκλέχτηκε πρόεδρος ένας λευκός άνδρας.

Ύστερα έκαναν ένα βήμα παραπάνω και προχώρησαν στις μιμήσεις του Τραμπ.

Η Hadid άρχισε να κοροϊδεύει την Μελάνια Τραμπ για το γεγονός ότι έκλεψε αποσπάσματα από λόγο της Μισέλ Ομπάμα.

«Λατρεύω τον άνδρα μου, τον πρόεδρο Μπάρακ Ομπάμα, και τα παιδιά μας, Σάσα και Μαλία», είπε το μοντέλο κάνοντας ταυτόχρονα γκριμάτσες.

Στην συνέχεια, ήρθε η σειρά του Ντόναλντ Τραμπ. Αφότου ο Μπρούνο Μαρς άνοιξε την σκηνή, ο Pharoah μιμήθηκε τον Τραμπ και είπε: «Λατρεύω τον Μπρούνο Μαρς. Δεν ξέρω τι φυλή έχει και έτσι δεν μπορώ να τον απελάσω».

Οι μιμήσεις μπορεί να μην ήταν τόσο πετυχημένες όσο αυτές του Alec Baldwin, όμως, δεδομένου ότι οι παρουσιαστές έμοιαζαν αρχικά να μην έχουν τίποτα κοινό, τα πήγαν πολύ καλά.

*Το κείμενο αρχικά δημοσιεύτηκε στην αμερικανική έκδοση της Huffington Post.

Sponsored Post