ΚΟΙΝΩΝΙΑ
26/11/2016 09:53 EET | Updated 26/11/2016 09:53 EET

Στο νοσοκομείο παιδί το οποίο δέχτηκε επίθεση από σκύλο στο Ηράκλειο

Ejla via Getty Images

Στην Παιδοχειρουργική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ηρακλείου νοσηλεύεται αγοράκι 18 μηνών, το οποίο δέχτηκε επίθεση από σκύλο στο πάρκο Γεωργιάδη της πόλης.

Φέρει τραύματα στο κεφάλι και το πρόσωπο, ενώ θα παραμείνει στο νοσοκομείο για τις επόμενες ημέρες. Ειδικότερα, μιλώντας στο cretalive.gr, ο πατέρας του παιδιού είπε πως το παιδί φέρει σοβαρό τραύμα στο μάτι του, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να κάνει ράμματα στο βλέφαρο του αριστερού του ματιού- ενώ υπάρχει φόβος περί ύπαρξης εσωτερικών τραυμάτων στον βολβό του ματιού, κάτι που θα φανεί τις επόμενες ημέρες.

Περιγράφοντας την επίθεση, ο πατέρας του παιδιού είπε τα εξής: «Εκεί που παίζαμε στις κούνιες, βλέπουμε από μακριά μια ομάδα σκύλων και δίπλα τους ένα άλλο σκυλί με λουράκι, που πλησίασε προς το μέρος μας. Έχουμε κι εμείς δύο σκυλιά στο σπίτι και αντιλαμβανόμαστε πότε ένα σκυλί είναι επικίνδυνο και πότε όχι. Το συγκεκριμένο κουνούσε την ουρά του και έδειχνε χαρούμενο που πλησίαζε το μωρό. Ξαφνικά και πριν προλάβουμε να αντιδράσουμε, το σκυλί επιτίθεται στο μωρό και αρχίζει να το δαγκώνει, να το ρίχνει κάτω, ενώ του προκάλεσε τραύματα και με τα νύχια του».