Αυτές είναι οι 10 καλύτερες χώρες για να επισκεφθείτε μέσα στο 2017 σύμφωνα με το Lonely Planet

Αυτές είναι οι 10 καλύτερες χώρες για να επισκεφθείτε μέσα στο 2017 σύμφωνα με το Lonely Planet

Αν έχετε αρχίσει να σκέφτεστε τα ταξίδια που θα κάνετε μέσα στη νέα χρονιά αλλά δυσκολεύεστε να διαλέξετε τους προορισμούς σας, απλά δώστε προσοχή στη λίστα που ακολουθεί.

Το Lonely Planet αποκάλυψε πριν λίγες ημέρες τις 10 καλύτερες χώρες για να επισκεφθεί κάποιος μέσα στο 2017 -και, όχι και τόσο απρόσμενα, ο Καναδάς βρίσκεται στην πρώτη θέση, κάτι που σίγουρα θα ευχαριστήσει πολλούς Αμερικανούς.

Το top5 συμπληρώνουν η Κολομβία στη δεύτερη θέση, η Φινλανδία στην τρίτη, η Δομινίκα στην τέταρτη και το Νεπάλ στην πέμπτη θέση.

Ο Καναδάς κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη θέση στα καλύτερα μέρη που αξίζει να επισκεφτείς μέσα στο 2017 εξαιτίας «των δυναμικών του πόλεων που κυριαρχούν στους παγκόσμιους δείκτες βιωσιμότητας και της φήμης που έχει για το αίσθημα ένταξης που προσφέρει και για την ασύγκριτη ευγένεια των κατοίκων του».

Επίσης, το σχετικά αδύναμο Καναδικό δολάριο μειώνει σημαντικά τις τιμές, κάτι που σημαίνει πως οι ταξιδιώτες από άλλες χώρες θα έχουν περισσότερα λεφτά για να ξοδέψουν στην συναρπαστική fusion κουζίνα του Καναδά και στο «για κάποιο μυστήριο λόγο υποτιμημένο κρασί του».

Παρακάτω μπορείτε να δείτε την πλήρη λίστα με τις 10 καλύτερες χώρες για να επισκεφθεί κάποιος μέσα στο 2017.

1. Καναδάς

2. Κολομβία

3. Φινλανδία

4. Δομινίκα

5. Νεπάλ

6. Βερμούδες

7. Μογγολία

8. Ομάν

9. Μιανμάρ

10. Αιθιοπία