ΚΟΙΝΩΝΙΑ
05/12/2016 05:33 EET

Επίθεση αγνώστων στο σπίτι του προέδρου του ΟΑΣΑ

MarioGuti via Getty Images
A bus stopped in a street of Athens, Greece.

«Χτυπήστε τον Ταστάνη, ελεύθερες μετακινήσεις για όλους». Αυτό έγραφε το σύνθημα που έγραψαν άγνωστοι στον τοίχο του σπιτιού του προέδρου του ΟΑΣΑ, Τάσου Ταστάνη, στη Γλυφάδα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι δράστες ήταν τέσσερις, φορούσαν κράνη και φέρονται να είχαν παρακολουθήσει το σπίτι. Και αυτό διότι προκάλεσαν μικρές φθορές και στο αυτοκίνητο της συζύγου του κ. Ταστάνη, το οποίο ήταν σταθμευμένο σε παρακείμενο οικόπεδο της οδού Λιβύης. Οι κρανοφόροι πέταξαν επίσης μπογιές στην πρόσοψη του σπιτιού. Την ώρα εκείνη ο πρόεδρος του ΟΑΣΑ και η οικογένειά του βρίσκονταν στην οικία με αποτέλεσμα να τρομοκρατηθούν.

Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε στο Aθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο πρόεδρος του ΟΑΣΑ «η επίθεση με κουκούλες και κράνη, παραπέμπει σε σκοτεινές νοοτροπίες και κύκλους».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αναλάβει την ευθύνη της εξυγίανσης και της αναβάθμισης των δημόσιων αστικών συγκοινωνιών προς αποκλειστικό όφελος των πολιτών και θα προχωρήσει» τόνισε ο Τ. Ταστάνης.

«Σπάζοντας ένα αυτοκίνητο 1.000 κυβικών και τρομοκρατώντας την οικογένεια μου σε έναν ιδιωτικό χώρο, όχι μόνο δεν απαντούν στο πρόβλημα των μετακινήσεων των πολιτών αλλά αντιθέτως συνδέονται με ύποπτους κύκλους» σχολίασε ο πρόεδρος του ΟΑΣΑ σχετικά με τα άτομα που έγραψαν στην είσοδο του σπιτιού του «ελεύθερες μετακινήσεις για όλους».