ΕΙΔΗΣΕΙΣ
05/12/2016 12:46 EET | Updated 05/12/2016 12:46 EET

Σε Καστελόριζο, Ρω και Στρογγύλη ο Καμμένος με (ορισμένα) μέλη της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής

Τις νησίδες Ρω και Στρογγύλη, αλλά και το Καστελόριζο επισκέφθηκαν μέλη της επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής, συνοδευόμενα από την ηγεσία του υπουργείου Αμύνης. Σε μια επίσκεψη που είχε προκαλέσει αντιδράσεις πριν καν γίνει.

Στην επίσκεψη δεν συμμετείχαν οι βουλευτές της ΝΔ, του ΚΚΕ, της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και του Ποταμιού, οι οποίοι κατήγγειλαν πως πρόκειται για ένα σόου άνευ ουσίας, το οποίο μπορεί να έχει αντίθετα αποτελέσματα.

Έτσι, στην επίσκεψη συμμετείχαν τέσσερις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, δύο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, δύο της Ένωσης Κεντρώων και δύο της Χρυσής Αυγής. Η συμμετοχή της Χρυσής Αυγής κατακρίθηκε από πολλούς.

«Το μήνυμα ομοψυχίας του ελληνικού λαού ενδυναμώνει ακόμη περισσότερο το υψηλό ηθικό των Ενόπλων Δυνάμεων» δήλωσε από το Καστελόριζο ο Πάνος Καμμένος.

Αναφερόμενος στην επίσκεψη, τόνισε ότι τόσο αυτός όσο και οι βουλευτές, μετέβησαν στα τρία νησιά Ρω, Στρογγύλη Καστελόριζο για να πουν τα χρόνια πολλά στους αξιωματικούς, στους υπαξιωματικούς και στους στρατιώτες που υπηρετούν σε αυτά αλλά και στους κατοίκους των νησιών.

«Οι σκέψεις όλων μας και των οικογενειών μας είναι αυτές τις μέρες στα στελέχη και τα μέλη των Ενόπλων Δυνάμεων, από τα νησιά έως τον Έβρο, την Αεροπορία, το Ναυτικό, που προασπίζουν με κάθε τρόπο την εθνική ανεξαρτησία και ακεραιότητα της χώρας. Ο ελληνικός λαός θα είναι πάντα κοντά τους» κατέληξε ο υπουργός.

Νωρίτερα, στη νησίδα Ρω, παρουσία του κ. Καμμένου, του αρχηγού ΓΕΕΘΑ και του αρχηγού ΓΕΣ και των βουλευτών πραγματοποιήθηκε επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη της κυράς της Ρω, της γυναίκας που επί δεκαετίες ήταν η μοναδική κάτοικος της νησίδας και μέλημά της ήταν σε καθημερινή βάση η έπαρση και η υποστολή της ελληνικής σημαίας.

Photo gallery Καμμένος See Gallery