ΔΙΕΘΝΕΣ
05/12/2016 18:22 EET | Updated 05/12/2016 18:23 EET

Όταν ο πρόεδρος της Google μοιράστηκε το γραφείο του με έναν υπάλληλο γιατί «είχε φασαρία»

Bloomberg via Getty Images
Eric Schmidt, executive chairman of Alphabet Inc., speaks during the New York Times DealBook conference in New York, U.S., on Thursday, Nov. 10, 2016. The event brings together CEOs, leading figures in finance, and experts from diverse industries to assess the challenges and opportunities that will define the deal world of tomorrow. Photographer: Michael Nagle/Bloomberg via Getty Images

Δωρεάν φαγητό, αίθουσες χαλάρωσης και μια φιλοσοφία συνεργασίας. Όσα έχουμε ακούσει για την Google μας κάνουν ολοένα και περισσότερο να θέλουμε να εργαστούμε για αυτήν.

Μιλώντας στο Bloomberg, ο πρόεδρος της εταιρείας τεχνολογίας, Έρικ Σκμιντ, περιγράφει την ιδιαίτερη κουλτούρα που επικρατεί στα κεντρικά γραφεία. Σαν παράδειγμα έφερε μια στιγμή που βρήκε έναν εργαζόμενο της εταιρείας στο γραφείο του και η συγκεκριμένη περίπτωση τον έκανε να μπει σε σκέψεις για το πως θα έπρεπε να αντιδράσει.

Ο εργαζόμενος του εξήγησε ότι είχε ζητήσει άδεια από το αφεντικό του να δουλέψει στο άδειο γραφείο του προέδρου γιατί είχε πολύ φασαρία στον χώρο όπου μοιραζόταν με άλλα έξι άτομα. Ο Σκμιντ, αφού βεβαιώθηκε ότι ο άνδρας είχε πάρει την άδεια, τον άφησε να εργαστεί στο πλευρό του.