6 πράγματα που αξίζει να γνωρίζετε -και να δείτε- από την επίδειξη της Chanel στο ιστορικό Ritz Paris

6 πράγματα που αξίζει να γνωρίζετε -και να δείτε- από την επίδειξη της Chanel στο ιστορικό Ritz Paris

Όταν ο Karl Lagerfeld ανακοινώνει ότι θα παρουσιάσει την Pre-Fall Συλλογή του για το 2017 στο ιστορικό ξενοδοχείο Ritz στο Παρίσι, τότε αυτό που αναμένεις είναι το -λιγότερο- συγκλονιστικό.

Και ως συνήθως, ο εκκεντρικός δημιουργός δεν απογοήτευσε. Τα μοντέλα -και οι σταρ- περπάτησαν, ή μάλλον καλύτερα χόρεψαν, στο εστιατόριο του Ritz Paris, ανάμεσα στα τραπέζια και στους διάσημους καλεσμένους, φορώντας ρούχα που θύμιζαν τις ένδοξες μέρες της Coco Chanel. Πάντα βέβαια «with a twist, όπως μόνο ο Lagerfeld ξέρει. Δεν είναι όμως τυχαίο που το show ονομάστηκε «Paris Cosmopolite», αφού όλα εξέπεμπαν κλασική πολυτέλεια και κοσμοπολίτικη αύρα Παρισιού.

Αυτά είναι τα έξι πράγματα που αξίζει να ξέρετε -και να δείτε- από την επίδειξη:

1. Ήταν η πρώτη φορά που η Lily-Rose Depp περπάτησε σε επίδειξη της Chanel

Δεν ήταν όμως η μοναδική σταρ που περπάτησε ανάμεσα στα τραπέζια, αφού την ακολούθησαν οι Sofia Richie, Lottie Moss, Georgia May Jagger και Pharrell Williams.

2. Για ποιο λόγο όμως να περπατήσεις, όταν μπορείς να χορέψεις;

Cara Delevingne again for Chanel at Ritz!!!! @chanelofficial @caradelevingne @ritzparis @lestwinson @lestwinsoff

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Virginie Mouzat (@virginiemouzat) στις

Τα μοντέλα κινήθηκαν με χάρη ανάμεσα στους παρευρισκόμενους, επιδεικνύοντας τις χορευτικές τους ικανότητες. Κανείς δεν θα μπορούσε φυσικά να το κάνει αυτό καλύτερα από την πάντα υπέροχη Cara Delevigne.

3. Η επιλογή του ξενοδοχείου Ritz Paris δεν ήταν διόλου τυχαία

Εκεί έζησε για 37 ολόκληρα χρόνια η ίδια η Coco Chanel και το δωμάτιο στο οποίο έμεινε φέρει φυσικά ακόμη το όνομά της. Το ξενοδοχείο άνοιξε πρόσφατα ξανά τις πόρτες του μετά από μια πυρκαγιά που ξέσπασε τον περασμένο Ιανουάριο.

4. Υπήρχαν πολλά λουλούδια στα μαλλιά των μοντέλων

Σε χρώμα ροδακινί, μπλε και ροζ, συνδυασμένα μερικές φορές με μαύρο πέπλο. Μπορείτε λοιπόν και φέτος να φορέσετε λουλούδια στο κεφάλι, αλλά μόνο με τον κάπως αντισυμβατικό τρόπο της Chanel.

5. Και όμως, υπήρχαν και κάπρι παντελόνια

#georgiamayjagger#chanel#fashionworld#fashionshow#fashion#fashionstyle#style#eveningstyle #model#models#karllagerfeld#theritz#chanelmetiersdart

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Georgia May Jagger (@georgiamaysworld) στις

Να μία λέξη που είχαμε να ακούσουμε από το σχολείο. Η εκδοχή της Chanel είναι από ύφασμα τουίντ με τρία χρυσά κουμπιά στο τελείωμα, ενώ συνδυάστηκαν με ψηλοτάκουνα brogue παπούτσια.

6. Η κόρη του Will Smith, Willow, έπαιξε μουσική πριν την επίδειξη

Willow live at the Ritz @willowsmith @chanelofficial #onlyatchanel

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης michelgaubert™ (@michelgaubert) στις

Η 19χρονη, η οποία είναι μούσα του Karl Lagerfeld, έπαιξε κιθάρα και τραγούδησε το «November 9th», ένα τραγούδι που έγραψε μετά τις αμερικανικές εκλογές, με στίχους όπως: «Μικρό κορίτσι, ξέρω πως είσαι κουρασμένη, αλλά μην αφήσεις τον κόσμο να σβήσει τη φωτιά σου».