ΕΙΔΗΣΕΙΣ
13/12/2016 12:45 EET

Ολοκληρώνεται η ανάπλαση των εξωτερικών ιατρείων Παίδων Π. & Α. Κυριακού

Ιάκωβος Ανδρεανίδης (Πρόεδρος Διοίκησης Lidl Hellas)
lidl
Ιάκωβος Ανδρεανίδης (Πρόεδρος Διοίκησης Lidl Hellas)

Την Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Lidl Hellas στην οποία ανακοινώθηκε η ολοκλήρωση του έργου ανάπλασης των εξωτερικών ιατρείων του νοσοκομείου Παίδων Π. & Α. Κυριακού, μέσω της Ανοιχτής Αγκαλιάς.

Την προηγούμενη χρονιά με τη δωρεά του ποσού των 120.000€ η Lidl Hellas πραγματοποίησε την ανάπλαση του νοσοκομείου Παίδων Π. & Α. Κυριακού, μέσω μιας ανταποδοτικής ενέργειας που πραγματοποιήσαμε στα καταστήματά μας. Συγκεκριμένα στηρίξε την ανάπλαση των πρώτων 200 τ.μ., τα οποία στεγάζουν τα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου. Σκοπός τους μέσα από αυτή τη στήριξη είναι να συμβάλουν στην παροχή του κατάλληλου περιβάλλοντος των χώρων παραμονής και εξέτασης των μικρών ασθενών, ώστε να δημιουργεί ένα ευχάριστο και ασφαλές περιβάλλον για τα παιδιά.

lidl

Αγάπη Βαρδινογιάννη, Βασιλική Αδαμίδου (Διευθύντρια Επικοινωνίας και Εταιρικής Υπευθυνότητας LIDL Hellas), Όλγα Κεφαλογιάννη (Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας), Ιάκωβος Ανδρεανίδης (Πρόεδρος Διοίκησης Lidl Hellas)

Και αυτές τις γιορτές από τις 21.11.16 έως τις 31.12.16, έχουν τη δυνατότητα οι καταναλωτές κάνοντας τις αγορές τους από τα καταστήματα της Lidl, να συμβάλουν στην ολοκλήρωση της ανάπλασης των εξωτερικών ιατρείων και στη δημιουργία φαρμακείου του νοσοκομείου Παίδων Π. & Α.Κυριακού. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την περαιτέρω στήριξη του έργου και συγκεκριμένα για την κατασκευή φαρμακείου αλλά και πρόσθετων χώρων 200 τ.μ. για τις ανάγκες των εξωτερικών ιατρείων του νοσοκομείου.

Ο κύριος Ιάκωβος Ανδρεανίδης πρόεδρος της Lidl Hellas δήλωσε «Είμαστε λίγες μέρες μόνο μακριά από τις γιορτές που όλοι μας περιμένουμε με ανυπομονησία για να περάσουμε αυτές τις ημέρες χαράς και αγαλλίασης με αγαπημένους μας ανθρώπους. Αυτές λοιπόν τις μέρες στη Lidl Hellas νοιώθουμε ακόμα περισσότερο την ανάγκη να δηλώσουμε έμπρακτα τη στήριξη και τη συμμετοχή μας σε υπεύθυνες πρωτοβουλίες που βελτιώνουν τη ζωή των συνανθρώπων μας. Και αυτό στη LIDL το κάνουμε πράξη, κάθε μέρα, όλο χρόνο. Γιατί κάθε μέρα είναι ξεχωριστή και σημαντική για εμάς. Επειδή λοιπόν στη Lidl το να μοιραζόμαστε είναι τρόπος ζωής, αυτά τα Χριστούγεννα στηρίζουμε μέσω της ΜΚΟ «Ανοιχτή Αγκαλιά» την ολοκλήρωση της ανάπλασης των εξωτερικών ιατρείων του νοσοκομείου Παίδων Π. & Α. Κυριακού».

Ο κύριος Απόστολος Πουρτσίδης Παιδίατρος Αιματολόγος Ογκολόγος, Υεύθυνος της Επιστημονικής Ομάδας της Ανοιχτής Αγκαλιάς δήλωσε «Τα μέλη της Ανοιχτής Αγκαλιάς και οι εθελοντές επιστήμονες της θα ήθελαν να συγχαρούν την Lidl Hellas για την πρωτοβουλία της να οργανώσει αυτή την εκδήλωση και να δώσει την ευκαιρία σε μας να κάνουμε γνωστή την εθελοντική μας δράση αλλά και την προσφορά μας στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη, παιδιά και ενήλικες. Τα τελευταία χρόνια λόγω της κρίσης υπάρχουν σημαντικές δυσκολίες για ενίσχυση από τους χορηγούς μας και εδώ για μια ακόμη φορά θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Lidl Hellas για την πραγματικά συγκινητική προσφορά και συμπαράσταση στο έργο μας.