Μέλλοντας γαμπρός έμεινε παράλυτος λίγο πριν από τον γάμο του

Μέλλοντας γαμπρός έμεινε παράλυτος λίγο πριν από τον γάμο του
Paralyzed man using his wheelchair
Paralyzed man using his wheelchair
Minerva Studio via Getty Images

Σε τραγωδία μετατράπηκε ένα bachelor πάρτι, όταν ο μέλλοντας γαμπρός έμεινε παράλυτος την ώρα που κολυμπούσε, σύμφωνα με το New York Post.

Ο 39χρονος Brett Greenfield και η 29χρονη αρραβωνιαστικιά του, Meg Alexander, ταξίδευσαν στη Φλόριντα προκειμένου να περάσουν το Σαββατοκύριακο με τους φίλους τους και την οικογένειά τους. Την ώρα που έπαιζαν ποδόσφαιρο στην παραλία, ο Greenfield αποφάσισε να πάει για κολύμπι, όπως αναφέρει το people.com.

«Ο Brett μπήκε στο νερό και ξαφνικά όλοι οι φίλοι μου άρχισαν να λένε: 'Τι συμβαίνει με τον Brett; Γιατί επιπλέει;» είπε η αρραβωνιαστικιά του μιλώντας στο People. «Όταν τον πλησίασα για να δω τι συμβαίνει σκεφτόμουν απλά ότι ήταν χαζούλης και μας έκανε πλάκα», συμπλήρωσε.

Η Kelsey Rice, μία νοσοκόμα, κατάλαβε ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά όταν είδε ότι ο Greenfield επέπλεε κι όταν οι φίλοι του τον έβγαλαν από τη θάλασσα εκείνος τους είπε ότι δεν μπορούσε να κουνηθεί.

Το πλήρωμα του ασθενοφόρου μετέφερε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Memorial τον Greenhill , όπου οι γιατροί ανακοίνωσαν στο ζευγάρι ότι ο μέλλοντας γιατρός έμεινε παράλυτος από το λαιμό και κάτω, πιθανότατα επειδή χτύπησε το κεφάλι του στην άμμο. Μάλιστα τους είπαν ότι ο Greenhill έχει μόνο 1 στις 100 πιθανότητες να περπατήσει ξανά.

Η δυσάρεστη είδηση ήρθε δέκα εβδομάδες πριν ο Greenhill και η Alexander παντρευτούν, γεγονός που οδήγησε στην αναβολή του γάμου τους.

Οι φίλοι του ζευγαριού πήραν την πρωτοβουλία και μέσω της σελίδας GoFundMe ζητούν οικονομική ενίσχυση από τον κόσμο προκειμένου να βοηθήσουν τον 39χρονο. Μέσα σε έξι μέρες κατάφεραν να συγκεντρώσουν το ποσό των 90,000 δολαρίων.

Ο Greenhill παραμένει προσωρινά στην μονάδα εντατικής θεραπείας καθώς δεν μπορεί ούτε να μιλήσει.

«Το μόνο πιο δυνατό πράγμα που έχουν ο Greenhill και η Alexander πέρα από την αγάπη τους είναι η πίστη τους στον Θεό κι αυτή είναι που τους δίνει το κουράγιο να σταθούν δυνατοί και να συνεχίσουν», έγραψαν οι φίλοι του ζευγαριού στη σελίδα GoFundMe. «Παρά τις δυσμενείς συνθήκες το ζευγάρι είναι αποφασισμένο να το περάσει όλο αυτό μαζί και να εκπληρώσουν την υπόσχεση που έδωσαν ο ένας στον άλλον», προσθέτουν.

Δημοφιλή