Είναι αυτή η μαθηματική φόρμουλα η λύση για το hangover;

Πλησιάζουν γιορτές, το οποίο σημαίνει πολύ φαγητό και πολύ ποτό. Δηλαδή φούσκωμα και hangover. Όπως καταλαβαίνετε, δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να ξυπνάς το πρωί με ένα κεφάλι καζάνι, να νιώθεις ότι τα πάντα γυρίζουν γύρω σου και να έχεις ένα στομάχι που να γυρίζει σαν πλυντήριο ρούχων και να πρέπει να πας σε κάποιο οικογενειακό γεύμα ή επίσκεψη σε σπίτι φίλων. Σας θυμίζει κάτι αυτό το μαρτύριο;

Τώρα, μπορείτε να βάλετε τέλος σε αυτό το μαρτύριο του hangover, ακολουθώντας αυτή την απλή μαθηματική φόρμουλα. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Shortlist, η διατροφολόγος Amanda Hamilton σε συνεργασία με την υπηρεσία delivery, δημιούργησε μία μαθηματική φόρμουλα καταπολέμησης του hangover.

X (C2H5OH ++) = Y (B x 2 + 20gP) + (+ AV + rk2 + SPF x 10)

Αν και προφανώς, αυτός είναι ένας (έξυπνος) τρόπος για να διαφημιστεί η συγκεκριμένη υπηρεσία, εμείς είμαστε διατεθειμένοι να δοκιμάσουμε τα πάντα προκειμένου να γλιτώσουμε από το μαρτύριο της επόμενης μέρας υπερκατανάλωσης αλκοόλ, σκεφτήκαμε ότι πρέπει να την μοιραστούμε μαζί σας, αλλά και να σας εξηγήσουμε τι σημαίνει.

Αφήστε κάτω το ποτό, πιάστε μολύβι και χαρτί και γράψτε!

Χ= Όλο το αλκοόλ που καταναλώσατε το προηγούμενο βράδυ.

Υ= Η τέλεια θεραπεία για το hangover.

Βx2= Δύο φέτες ψωμί (οι υδατάνθρακες θα κάνουν τον μεταβολισμό σας να ξεκινήσει να λειτουργεί)

20pP= 20 γρ. πρωτεΐνη, όπως αβγά, γαλοπούλα, κινόα (τα αμινοξέα θα βοηθήσουν στην αποτοξίνωση του συκωτιού)

AV= Αβοκάντο (γιατί δεν υπάρχει πρωινό χωρίς αβοκάντο)

rk2= Λίγη ρόκα (η Βιταμίνη Β βοηθά την λειτουργία του συκωτιού)

SPF x 10= Τηγανιτές γλυκοπατάτες (το κάλιο, οι φυτικές ίνες, η Βιταμίνη Β και βήτα-καροτίνη θα επαναφέρουν τον οργανισμό σας)