ΔΙΕΘΝΕΣ
17/12/2016 07:18 EET | Updated 17/12/2016 07:18 EET

Αστυνομικοί σέρνουν γυναίκα από τα πόδια και τα χέρια σε διάδρομο αεροπλάνου επειδή δεν...συμμορφώθηκε

Μια γυναίκα σύρθηκε, κυριολεκτικά, δια της βίας εκτός αεροσκάφους της εταιρείας Delta και το βίντεο στο οποίο οι αστυνομικοί εμφανίζονται να την τραβούν από τα πόδια και χέρια έχει προκαλέσει οργή στις ΗΠΑ. Σύμφωνα δε με την επίσημη τοποθέτηση της εταιρείας στο ABC News η γυναίκα δεν «συμμορφώθηκε με τους κανόνες επιβίβασης και ελέγχου αποσκευών»

Το βίντεο, διάρκειας περίπου 2 λεπτών «ανέβηκε» στο YouTube και σε αυτό, φαίνεται η γυναίκα- η ταυτότητα της οποίας δεν έχει δημοσιοποιηθεί- την οποία σέρνει αστυνομικός από τους καρπούς στον διάδρομο του αεροσκάφους. Προς το τέλος δε, ένας άλλος αστυνομικός την πιάνει από τους αστραγάλους για να επιτευχθεί η πλήρης απομάκρυνσής της από το αεροσκάφος.

Η ανάρτηση έγινε αρχικά στο κανάλι Rene deLambert.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, αρκετοί από τους επιβάτες τραβούν σε βίντεο το απίστευτο αυτό περιστατικό και ακούγονται να σχολιάζουν σοκαρισμένοι ή και να γελάνε.

Το αεροσκάφος είχε προγραμματιστεί να κάνει την πτήση Ντιτρόιτ-Σαν Ντιέγκο αλλά η απογείωση καθυστέρησε εξαιτίας του περιστατικού.

Εκπρόσωπος των αρχών του αεροδρομίου ανέφερε στο Associated Press πως θα ασκηθούν διώξεις σε βάρος της γυναίκας αλλά δεν ήταν σαφές τι αφορούν αυτές.