ΔΙΕΘΝΕΣ
17/12/2016 06:45 EET | Updated 17/12/2016 06:45 EET

Εξαγριωμένο tweet του Τραμπ για το Vanity Fair έφερε ρεκόρ συνδρομών στο περιοδικό

Orlando Sentinel via Getty Images
President-elect Donald Trump responds to cheering supporters in front of a Christmas-themed backdrop at a rally in Orlando, Fla., on Friday, Dec. 16, 2016. (Joe Burbank/Orlando Sentinel/TNS via Getty Images)

Ένα εξαγριωμένο tweet του Ντόναλντ Τραμπ εναντίον του αμερικανικού περιοδικού Vanity Fair ήταν αρκετό για να επιφέρει ρεκόρ εγγραφών συνδρομητών στο περιοδικό εντός 24 ωρών.

Εκπρόσωπος του εκδοτικού ομίλου Κοντέ-Ναστ (που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τα περιοδικά New Yorker, GQ, Vogue, Glamor και Wired) επιβεβαίωσε την πληροφορία που μετέδωσε ο ιστότοπος Folio, σύμφωνα με την οποία το περιοδικό απέκτησε επιπλέον 13.000 συνδρομητές μέσα σε ένα εικοσιτετράωρο την Παρασκευή.

Όλα ξεκίνησαν με την βιτριολική κριτική σε βάρος του «Τραμπ Γκριλ», εστιατορίου ιδιοκτησίας του μεγιστάνα που βρίσκεται στον ουρανοξύστη Τραμπ, από την πολιτική συντάκτρια του Vanity Fair, Τίνα Νγκούγιεν, που δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο του περιοδικού την Τετάρτη, στην οποία η Νγκούγιεν έγραφε μεταξύ άλλων: «Το Τραμπ Γκριλ είναι ενδεχομένως το χειρότερο εστιατόριο των ΗΠΑ», περιγράφοντας το γεύμα της, μαζί με άλλους συνδαιτημόνες της, ως «μια φθηνή εκδοχή της χλιδής».

«Είδε άραγε κάποιος τις κακές πωλήσεις του Vanity Fair;» έγραψε στο Twitter ο Τραμπ, αντιδρώντας μια μέρα μετά την δημοσίευση του άρθρου.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Αμερικανικές Εκλογές
Δημοσκοπήσεις, ειδήσεις και αναλύσεις για τις αμερικανικές εκλογές από την HuffPost

Sponsored Post