ΕΙΔΗΣΕΙΣ
17/12/2016 12:26 EET | Updated 17/12/2016 12:26 EET

Θεοδωράκης: «Η ανικανότητα της κυβέρνησης είναι παροιμιώδης»

To Potami

«Για άλλη μια φορά, η κυβέρνηση είναι εκτός χρόνου. Η ανικανότητά της είναι παροιμιώδης. Είχε υποσχεθεί ότι η δεύτερη αξιολόγηση θα είχε τελειώσει το αργότερο μέχρι τα τέλη Νοέμβρη και τώρα είμαστε στο Δεκέμβρη. Καθυστερούν, και αυτή η καθυστέρηση έχει μεγάλο κόστος για την ελληνική οικονομία και για την ελληνική κοινωνία. Το μόνο που προσπαθούμε να τους πούμε -και θα το ξαναπούμε- είναι ότι ο χρόνος στην πολιτική είναι πολύτιμος. Εάν καθυστερήσεις να δώσεις το φάρμακο στον ασθενή, μπορεί πλέον να είναι αργά» δήλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης στον Πειραιά.

Ο πρόεδρος του Ποταμιού, επισκέφθηκε ρτο καθιερωμένο ετήσιο χριστουγεννιάτικο παζάρι του Χατζηκυριακείου Ιδρύματος Παιδικής Προστασίας επισκέφτηκε ο Σταύρος Θεοδωράκης, συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη, όπου είχε την ευκαιρία να ενισχύσει το σκοπό του ιδρύματος ψωνίζοντας χριστουγεννιάτικες κατασκευές των παιδιών που φιλοξενούνται εκεί, ρούχα, τσάντες, παιχνίδια, αλλά και βιβλία.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού, ο οποίος βρίσκεται σε συχνή επαφή με το Δήμαρχος του Πειραιά καθώς η πόλη αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα, αναφέρθηκε στην ανάγκη ενίσχυσης των ιδρυμάτων που παράγουν έργο και ακόμη περισσότερο όσων φιλοξενούν παιδιά, καλώντας τον κόσμο, ανάλογα με τις δυνατότητες του, να ενισχύσει τα ιδρύματα αυτά. Από την πλευρά του ο Γιάννης Μώραλης ευχήθηκε να πάρουν και οι άλλοι πολιτικοί αρχηγοί ανάλογες πρωτοβουλίες ώστε οι πολίτες να νιώθουν ότι σε αυτή τη δύσκολη περίοδο δεν είναι μόνοι τους απέναντι στα μεγάλα προβλήματα του τόπου.

Sponsored Post