ΕΙΔΗΣΕΙΣ
17/12/2016 10:23 EET | Updated 17/12/2016 10:33 EET

Αυτό είναι το πιο εθιστικό χριστουγεννιάτικο gif και το καλύτερο χαστούκι που έχουμε δει ποτέ. Δύο σε ένα

Την ταινία «A Summer Place» το πιο πιθανό είναι πως δεν την έχετε καν ακουστά. Και καλά κάνετε. Είναι παλιά, για την ακρίβεια γυρίστηκε το 1959, αμερικάνικη μέχρι το κόκκαλο και σίγουρα από αυτές που δεν προοριζόταν ποτέ για εξαγωγή. Με τα σημερινά δεδομένα είναι μια μάλλον πολύ κλασική της εποχής της, μελοδραματική ταινία που αναπαράγει ό,τι γνωστό στερεότυπο υπάρχει.

Φυσικά δεν θα σας προτείναμε να τη δείτε.

Το μόνο ενδιαφέρον σε αυτή την ταινία είναι μια σκηνή: αυτή με το πιο επικό χαστούκι που έχουμε δει μέχρι σήμερα - και πολύ θα θέλαμε να ρίξουμε και εμείς κάποια στιγμή στη ζωή μας σε κάποιον-/α. Γι αυτό και όταν κάποιος άγνωστος σε εμάς και με πολύ χιούμορ φρόντισε να μετατρέψει τη σκηνή αυτή σε gif, αρχίσαμε να τη βλέπουμε ξανά και ξανά χωρίς σταματημό.

Αυτό βέβαια που κάνει τη σκηνή τον ορισμό του cult δεν είναι μόνο το επικό, όπως είπαμε χαστούκι με εκείνο το δυνατό αριστερό, αλλά και το γεγονός πως έχει και κάτι από «χριστουγεννιάτικο θέμα» αφού η νεαρή γυναίκα, όταν τρώει το χαστούκι προσπαθεί να πιαστεί από κάπου για να μην πέσει και καταλήγει να προσγειωθεί τόσο η ίδια όσο και το χριστουγεννιάτικο δεντράκι απ' όπου πιάστηκε, στο πάτωμα!

Δείτε το gif και θα καταλάβετε τι εννοούμε.

via GIPHY

Για την ιστορία η κυρία που ρίχνει το χαστούκι είναι η μητέρα και χειροδικεί σε βάρος της κόρης της. Στο τέλος μάλιστα της σκηνής η κόρη ενώ είναι ακόμη πεσμένη στο πάτωμα λέει απευθυνόμενη προς τη μητέρα της «Merry Christmas, Mama».

Sponsored Post