Να πώς ένα σακουλάκι του τσαγιού μπορεί να διορθώσει το σπασμένο σας νύχι

Το να σπάσεις ένα νύχι δεν είναι το χειρότερο πράγμα που μπορεί να σου συμβεί, σίγουρα όμως είναι ένα από τα πιο εκνευριστικά. Οι περισσότεροι είτε το κόβουν είτε το καλύπτουν με διάφανο μανό, στην προσπάθειά τους να σώσουν ό,τι σώζεται. Τώρα όμως, ένα νέο τρικ που περιλαμβάνει τη χρήση μιας σακούλας τσαγιού ήρθε για να μας βάλει τα γυαλιά.

Το τρικ αυτό κυκλοφορεί από στόμα σε στόμα εδώ και κάμποσο καιρό, ένα νέο βίντεο όμως από τη σελίδα Eyeliner Addict στο Facebook μας έκανε να πιστέψουμε ξανά στα θαύματα, και ειδικά σε αυτά όπου ένα σακουλάκι τσαγιού και ένα διάφανο μανό κάνουν το σπασμένο νύχι μας να μοιάζει με καινούργιο.

Πώς λειτουργεί ακριβώς το εν λόγω τρικ; Αρχικά κόβετε μια μικρή λωρίδα από το σακουλάκι του τσαγιού. Έπειτα περνάτε μια στρώση διάφανου μανό πάνω στο νύχι, απλώνετε πάνω του την λωρίδα και μετά απλώνετε άλλη μια στρώση μανό. Μόλις στεγνώσει, λιμάρετε προσεκτικά το νύχι μέχρι να κοπεί η λωρίδα που προεξέχει και μετά το λιμάρετε απαλά και στην επιφάνειά του. Απλώνετε το μανό της επιλογής σας, το αφήνετε να στεγνώσει, και είστε έτοιμες.

Κανένα σπασμένο νύχι δεν πρόκειται να σας χαλάσει ξανά τη μέρα.