Ο Bill Gates είναι και επίσημα ο καλύτερος Άγιος Βασίλης για το 2016

Ο Bill Gates είναι και επίσημα ο καλύτερος Άγιος Βασίλης για το 2016

Τα Χριστούγεννα ήρθαν λίγο νωρίτερα για μία χρήστη του Reddit, η οποία έλαβε το καλύτερο δώρο από τον μυστικό της Άγιο Βασίλη, που δεν ήταν άλλος από τον Bill Gates.

Η Aerrix Laurel, της οποίας το όνομα στο Reddit είναι Aerrix, δήλωσε συμμετοχή στη μυστική ανταλλαγή δώρων της ιστοσελίδας, όπου ο κάθε χρήστης θα έπρεπε να κάνει δώρο σε κάποιον που δεν γνωρίζει. Secret Santa (μυστικός Άγιος Βασίλης), όπως λέγεται αυτό το έθιμο στην Αμερική. Στην ίδια ανταλλαγή δώρων είχε δηλώσει συμμετοχή και ο Bill Gates.

Όπως αναφέρει η The Huffington Post, η Aerrix δεν είχε την παραμικρή ιδέα για το ποιος ήταν ο δικός της μυστικός Άγιος Βασίλης, μέχρι που έλαβε στην πόρτα της ένα τεράστιο πακέτο από τον ίδιο τον Bill Gates.

Μέσα είχε μία φωτογραφία του ίδιου και μία κάρτα με ευχές, ενώ το πακέτο περιείχε πολλά και διαφορετικά δώρα, τα οποία ήταν εμπνευσμένα από τα σχόλια που είχε αφήσει η ίδια κατά καιρούς στο Reddit.

Για παράδειγμα είχε ασορτί γάντια για εκείνη και για τον σκύλο της, ένα ζευγάρι παντόφλες, μερικά DVD, ένα Xbox με ασύρματα χειριστήρια, ένα NES Classic Edition, μερικά παιχνίδια και, φυσικά, είχε κάνει photoshop τον εαυτό του στην φωτογραφία του προφίλ της Laurel που είναι εκείνη, ο άντρας και ο σκύλος της.