ΔΙΕΘΝΕΣ
27/12/2016 07:19 EET | Updated 27/12/2016 07:19 EET

Εργαζόμενη σε ορφανοτροφείο διατηρούσε ερωτικές σχέσεις με ανήλικο κορίτσι υπό την φροντίδα της

Shutterstock / altanaka

Σοκ έχει προκαλέσει στην Σκωτία η είδηση ότι εργαζόμενη σε ορφανοτροφείο διατηρούσε ερωτική σχέση με ένα ανήλικο κορίτσι που φρόντιζε.

Η 30χρονη Κάσια Κοζιάρα, μητέρα ενός παιδιού, έχασε την δουλειά της, όταν αποκαλύφθηκε από κάμερες κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης ότι είχε ερωτική σχέση με την 15χρονη που είχε μεγαλώσει στο ορφανοτροφείο.

Η αποκάλυψη ήρθε όταν αστυνομικοί αναζητούσαν τα ίχνη της ανήλικης που είχε εξαφανιστεί και είδαν ότι είχε διαφύγει με την Κοζιάρα.

Η τελευταία, όχι μόνο δεν προσπάθησε να κρύψει την σχέση, αλλά δημοσίευσε στο Facebook φωτογραφίες με την νεαρή στο σπίτι της. Από τις φωτογραφίες μπορούσε να καταλάβει κανείς ότι της είχε κάνει πρόταση γάμου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η 30χρονη προηγουμένως εργαζόταν σε άλλο ίδρυμα, όμως χρειάστηκε να αλλάξει εργασιακό περιβάλλον, μετά από υποψίες ότι είχε ερωτικές σχέσεις με ένα ανήλικο αγόρι που φρόντιζε.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι αρχές εισέβαλαν στο σπίτι της. Δεν είναι γνωστό εάν της έχουν επιβληθεί ακόμα κατηγορίες ή ποια είναι η τύχη της 15χρονης.