ΔΙΕΘΝΕΣ
28/12/2016 06:21 EET | Updated 28/12/2016 06:21 EET

Άνοιξαν την κοιλιά εγκύου για να της κλέψουν το βρέφος. Νεκροί μητέρα και παιδί

Jupiterimages via Getty Images
Pregnant woman in hospital gown rubs belly

Ένα παντρεμένο ζευγάρι που δεν μπορούσε να τεκνοποιήσει φέρεται να απήγαγε μια έγκυο μητέρα με σκοπό να κλέψουν το έμβρυο που κυοφορούσε. Το αποτέλεσμα ήταν να σκοτώσουν και την γυναίκα και το παιδί.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην Βραζιλία και οι αρχές της χώρας έχουν ήδη συλλάβει την 21χρονη Τάινα ΝταΣίλβα Πίντο και τον 22χρονο Φάμπιο Λουίζ Λίμα, οι οποίοι κατηγορούνται ότι προσπάθησαν να ανοίξουν την κοιλιά της γυναίκας με ένα μαχαίρι για να αφαιρέσουν το έμβρυο.

Σύμφωνα με την Daily Mirror, η 21χρονη είχε μόλις μάθει από τους γιατρούς ότι δεν μπορεί να κάνει παιδιά, όμως δημοσίευε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες με βρεφικά ρούχα και την ίδια με φουσκωμένη κοιλιά.

Βίντεο από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης δείχνει το ζευγάρι να προσεγγίζει μια έγκυο στον δρόμο και στην συνέχεια να εξαφανίζεται μαζί της. Η έγκυος δεν ήταν άλλη από την Ραγιάνι Κριστίνι Κόστα, τα ίχνη της οποία χάθηκαν μετά την συνάντηση που είχε με το ζευγάρι.

Οι αρχές τελικά εντόπισαν το νεκρό της σώμα θαμμένο μαζί με το έμβρυο στην αυλή του σπιτιού του Λίμα και της Πίντο, δύο εβδομάδες μετά την εξαφάνισή της. Το ζευγάρι φέρεται να προσπάθησε να της ανοίξει την κοιλιά για να μεγαλώσουν το μωρό της ως παιδί τους, όμως το αποτέλεσμα ήταν να σκοτωθεί και η γυναίκα και το έμβρυο.

Οι ειδικοί επισημαίνουν ότι η 21χρονη Τάινα παρουσιάζει στοιχεία στον χαρακτήρα της όμοια με εκείνα ενός ψυχοπαθή. Η ίδια φαίνεται να μεγάλωσε μάλιστα σε ένα ιδιαίτερα βάναυσο οικογενειακό περιβάλλον.