ΚΟΙΝΩΝΙΑ
28/12/2016 11:43 EET | Updated 28/12/2016 12:14 EET

Λύθηκε το μυστήριο του άγριου φονικού στον Βόλο. Πρώην εργαζόμενος του βιοτέχνη ο δράστης

Eurokinissi

Πρώην εργαζόμενος στη βιοτεχνία του 64χρονου που δολοφονήθηκε με φρικτό τρόπο Αλμυρό Βόλου φέρεται να είναι ο 36χρονος από το Ουζμπεκιστάν, ο οποίος κατηγορείται ως δράστης του στυγερού εγκλήματος.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν, σύμφωνα με πληροφορίες, τον 36χρονο, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για πρώην εργαζόμενο στη βιοτεχνία μεταλλικών κατασκευών του θύματος, ο οποίος φέρεται να υποστήριξε ότι είχε οικονομικές και προσωπικές διαφορές με τον πρώην εργοδότη του.

Ο 64χρονος βιοτέχνης βρέθηκε νεκρός τα ξημερώματα της Τετάρτης μέσα στο σπίτι τον στον Αλμυρό Βόλου. Τον άνδρα βρήκε ο γιος του που ειδοποιήθηκε με έναν παράξενο τρόπο. Συγκεκριμένα ένας οδηγός που κινούνταν προς Θεσσαλονίκη σταμάτησε στο δρόμο ύστερα από σήμα οδηγού που ήταν σταθμευμένος, ο οποίος του ζήτησε να τον πάει στο νοσοκομείο έναντι 300 ευρώ.

Ο οδηγός του φορτηγού προτίμησε να φωνάξει την Αστυνομία για να βοηθήσει τον άνδρα που του ζητούσε να πάει στο νοσοκομείο. Τότε, ωστόσο, εκείνος εξαφανίστηκε εγκαταλείποντας το σταθμευμένο όχημα, που πιθανότατα είχε πάθει βλάβη. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι το αυτοκίνητο ανήκε στον 64χρονο βιοτέχνη. Στη συνέχεια, ειδοποίησαν το γιο του, ο οποίος μετέβη ανήσυχος στο σπίτι του πατέρα του και βρήκε σοκαρισμένος το πτώμα. Έτσι, οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν ότι ο διερχόμενος που ζήτησε βοήθεια από τον οδηγό του φορτηγού πιθανότατα είναι ο δράστης του εγκλήματος.

Σε έρευνα στο σπίτι του θύματος οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο δράστης είχε τοποθετήσει δυο σπρέι και δυο μπουκάλια ποτών στο φούρνο μικροκυμάτων για να προκληθεί έκρηξη και να εξαφανιστούν τα ίχνη του εγκλήματος. Ούτε αυτό, ωστόσο, κατάφερε ο δολοφόνος για άγνωστο λόγο.