Από τους Coldplay μέχρι το Google: 13 επιτυχημένα πράγματα που αρχικά είχαν άλλη ονομασία

SYDNEY, AUSTRALIA - DECEMBER 13:  Chris Martin of Coldplay performs at Allianz Stadium on December 13, 2016 in Sydney, Australia.  (Photo by Mark Metcalfe/WireImage)
SYDNEY, AUSTRALIA - DECEMBER 13: Chris Martin of Coldplay performs at Allianz Stadium on December 13, 2016 in Sydney, Australia. (Photo by Mark Metcalfe/WireImage)

Μερικές φορές, η τέλεια ιδέα δεν έρχεται με την πρώτη, αλλά χρειάζεται σκέψη και πολλές δοκιμές μέχρι να βρεθεί η μαγική συνταγή. Όπως αναφέρει το Buzzfeed, αυτή είναι και η περίπτωση των παρακάτω 13 συγκροτημάτων, υπηρεσιών, βιβλίων, χαρακτήρων και ταινιών, που αρχικά είχαν άλλη ονομασία, αλλά στην πορεία άλλαξαν και κατάφεραν να γίνουν γνωστά. Εσείς, τα γνωρίζατε;

1. Το βιβλίο του John Steinback, «Of Mice and Men», αρχικά είχε ονομαστεί «Something That Happened».

2. Το τραγούδι «Brown Eyed Girl» του Van Morrison αρχικά είχε ονομαστεί «Brown Skinned Girl», αλλά γρήγορα κατάλαβε ο ίδιος ότι ο τίτλος ήταν λάθος.

3. Το αρχικό όνομα των Coldplay ήταν Starfish.

4. Αρχικά, οι Maroon 5 είχαν ονομαστεί «Kara’s Flowers».

5. Το Snapchat αρχικά ονομαζόταν Pictaboo.

6. Το Google αρχικά λεγόταν BackRub.

7. Το αρχικό όνομα του Μίκι Μάους, που όλοι γνωρίζουμε, ήταν Μόρτιμερ, αλλά η γυναίκα του Ντίσνεϊ σιχαινόταν αυτό το όνομα, οπότε εκείνος το άλλαξε.

8. Το όνομα της Hermione Granger ήταν αρχικά Hermione Puckle.

9. Το Yahoo ονομαζόταν αρχικά «Jerry’s guide to the world wide web» και ήταν πράγματι μία λίστα με τα αγαπημένα λινκ του Jerry.

10. To πρώτο όνομα των Spice Girls ήταν Touch και υπήρχε και ένα ακόμα μέλος, η Michelle.

11. H γνωστή σε όλους μας ταινία «Pretty Woman», αρχικά θα ονομαζόταν «3000».

12. Το πραγματικό όνομα του Ralph Lauren είναι Ralph Lifshitz.

13. Ο Ρούντολφ παραλίγο να ονομαστεί Reginald.