ΕΙΔΗΣΕΙΣ
05/01/2017 06:05 EET | Updated 05/01/2017 06:37 EET

Χρυσόγονος: Δύο χρόνια έχω να δω τον Τσίπρα

sooc

Πυρά κατά του πρωθυπουργού εξαπέλυσε την Πέμπτη μέσω του ΣΚΑΪ ο Κώστας Χρυσόγονος.

«Δυο χρόνια έχω να δω τον πρωθυπουργό, από το Μάρτιο του 2015 που συναντηθήκαμε με την ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ… Ούτε κατ’ ίδιαν τον έχω δει» είπε στον ΣΚΑΪ ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ΚώσταςΧρυσόγονος προσθέτοντας πως «προφανώς ενημερώνεται για τα ευρωπαϊκά θέματα από τον κ. Καρανίκα, την κ. Νοτοπούλου και το άλλο επιτελείο του Μαξίμου».

«Ο πρωθυπουργός δεν επιλέγει τους συνομιλητές του από τα πάνελ των τηλεοπτικών σταθμών» ήταν το σχόλιο- απάντηση των κυβερνητικών κύκλων στα όσα είπε ο ευρωβουλευτής.

Ο κ. Χρυσόγονος τόνισε δε ότι «αυτό που πιστεύω το λέω, δεν κρύβομαι… Από ‘και και πέρα, σε όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε». Χαρακτήρισε κακό σενάριο τις πρόωρες εκλογές και σημείωσε ότι «επαγγελία της κυβέρνησης ήταν να εφαρμόσει με το λιγότερο επαχθή τρόπο μια οδυνηρή συμφωνία και αυτό πρέπει να κάνει, με έξοδο τις αγορές το καλοκαίρι του 2018 για να μην ζητεί δανεισμό από τα κράτη μελή της ευρωζώνης». Όπως εξήγησε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αν ο κ. Τσίπρας « εφαρμόσει το παράλληλο πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης,, οι δανειστές θα μετριάσουν τις παραλογές κατά τα αλλά απαιτήσεις τους».

Πηγή: SKAI.gr