ΚΟΙΝΩΝΙΑ
08/01/2017 09:28 EET | Updated 08/01/2017 11:01 EET

Μετά την Ηλιούπολη και τον Άλιμο νέα έρευνα της Αντιτρομοκρατικής σε κρησφύγετο στα Μεσόγεια

SOOC

Σε εξέλιξη βρίσκεται νέα έρευνα της Αντιτρομοκρατικής σε κρησφύγετο που σχετίζεται με την Πόλα Ρούπα στα Μεσόγεια Αττικής.

Οι αστυνομικοί προσπαθούν μέσα από τα ευρήματα στο σπίτι όπου διέμενε η Ρούπα στην Ηλιούπολη να εντοπίσουν νέα κρησφύγετα της συντρόφου του Νίκου Μαζιώτη.

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει έρευνες σε γκαράζ στον Άλιμο, σε γκαράζ στην Κυψέλη, στο σπίτι της 25χρονης συνεργού της στον Άγιο Δημήτριο και σε οίκημα στα Μεσόγεια.

Οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής βρήκαν πλαστές ταυτότητες, κλειδιά και σημειώσεις. Έτσι, προσπαθούν να βρουν ποια οικήματα νοικιάστηκαν με τα πλαστά στοιχεία ταυτότητας.

Στο νοσοκομείο

Στο μεταξύ, όπως μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στο νοσοκομείο «Σωτηρία» μεταφέρθηκαν λίγο πριν το μεσημέρι η Πόλα Ρούπα και η 25χρονη για εξετάσεις.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, το πρωί οι δύο κρατούμενες παραπονέθηκαν ότι ένιωθαν αδιαθεσία και αδυναμία.

Για τον λόγο αυτό, με ισχυρή συνοδεία αστυνομικών της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, διακομίστηκαν στο «Σωτηρία» το οποίο εφημερεύει. Σύμφωνα και πάλι με την αστυνομία, περιμένουν να υποβληθούν προληπτικά, σε μια σειρά εξετάσεων, προκειμένου να αποφανθούν οι γιατροί για την κατάσταση της υγείας τους.