CULTURE
13/01/2017 07:35 EET | Updated 14/01/2017 03:14 EET

Οι 6 αγαπημένες σειρές που δεν θα επιστρέψουν στις οθόνες μας το 2017

Το 2016 ήταν πολλά πράγματα, όχι καλά ως επί το πλείστον, ήταν όμως και μια χρονιά με εξαιρετικές τηλεοπτικές σειρές, οι οποίες κέρδισαν τις καρδιές του κοινού και των κριτικών και, στην πορεία, και αρκετά βραβεία. Το λογικό, λοιπόν, θα ήταν αυτές οι σειρές να συνεχιστούν με δόξα και τιμή και το 2017, σωστά;

Λάθος.

Έξι από τις πλέον δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές του 2016 αποφάσισαν να κάνουν ένα διάλειμμα αυτή τη χρονιά, κάθε μία για τους δικούς της λόγους. Και παρότι ομάδα που κερδίζει δεν τη βάζεις στον πάγκο -για να παραφράσουμε το γνωστό ρητό- είμαστε σίγουροι πως και οι έξι αυτές σειρές δεν θα έχουν χάσει ούτε μισό θεατή όταν επιστρέψουν στις οθόνες μας, το 2018.

Ας δούμε πιο αναλυτικά ποιες είναι αυτές:

Atlanta (FX)

fx

Η σειρά του Donald Glover ήταν αναμφίβολα η μεγαλύτερη έκπληξη της χρονιάς και κερδίζει επάξια μια θέση στο top3 των καλύτερων σειρών του 2016 -κάτι που αναγνωρίστηκε και από τις Χρυσές Σφαίρες την περασμένη Κυριακή, όπου και κέρδισε τα βραβεία Best Comedy και Best Actor για το δημιουργό και πρωταγωνιστή της. Οι εκτόξευση του Glover στη διασημότητα όμως λειτούργησε και ως τροχοπέδη για τη σειρά, καθώς επιλέχθηκε για να αναλάβει το ρόλο του Lando Calrisian στην επερχόμενη ταινία του franchise του Star Wars «Han Solo», η οποία θα αφηγείται την ιστορία του θρυλικού πιλότου του διαστήματος. Εξαιτίας αυτού, ο Glover δεν θα έχει χρόνο για το «Atlanta» μέσα στο 2017 και το FX του έκανε τη χάρη να καθυστερήσει την πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν της σειράς μέχρι το 2018. Μια όχι και τόσο ανιδιοτελής πράξη, για να είμαστε ειλικρινείς, καθώς η τρομακτική διασημότητα που θα λάβει ο Glover ως Han Solo σίγουρα θα ωφελήσει και τη σειρά του.

Westworld (HBO)

hbo

Το Westworld δεν είναι μια απλή σειρά, από κάθε πιθανή άποψη (σενάριο, σκηνικά, ειδικά εφέ, σενάριο ξανά). Οι δημιουργοί του, Jonathan Nolan και Lisa Joy, δήλωσαν πως θέλουν να έχουν ολοκληρώσει τη συγγραφή των 10 νέων επεισοδίων της δεύτερης σεζόν πριν ξεκινήσουν να τη γυρίζουν, κάτι που θα τους πάρει αρκετό χρόνο -για την ετοιμασία της πρώτης σεζόν χρειάστηκαν δύο χρόνια. Γι' αυτό το λόγο τα αγαπημένα μας ανθρωποειδή και τα ψυχολογικά τους προβλήματα δεν θα επιστρέψουν στα σπίτια μας μέχρι το 2018.

Διαβάστε επίσης:Οι 11 νέες σειρές με τις οποίες αναμένεται να κολλήσουμε μέσα στο 2017

American Crime Story (FX)

fx

Η αλήθεια είναι πως δεν ήταν πολλοί αυτοί που είδαν τη μεγάλη επιτυχία του «American Crime Story: The People Vs O.J. Simpson» να έρχεται. Ήρθε όμως και τα σάρωσε όλα στο διάβα της -και με το σπαθί της. Καθώς, όμως, πρόκειται για μια σειρά που καταπιάνεται με σημαντικά και μεγάλα κομμάτια της αμερικανικής ιστορίας, είναι λογικό να χρειάζεται και το αντίστοιχο μεγάλο χρονικό διάστημα για να στηθεί. Έτσι, το δεύτερο κομμάτι του ACS που θα έχει τον τίτλο «Katrina» (ναι, τον τυφώνα), θα κάνει πρεμιέρα το 2018 καθώς οι δημιουργοί του είπαν πως «Μας παίρνει αρκετό χρόνο να βρούμε υλικό που μας ικανοποιεί». Συν τις άλλοις, το FX ετοιμάζει μία ακόμα νέα σειρά για τον Μάρτιο, πάλι με τον Ryan Murphy στην παραγωγή, το πολυαναμενόμενο «Feud: Bette and Joan», για τη διαβόητη έριδα ανάμεσα στη Bette Davis και τη Joan Crawford, με τις Jessica Lange και τη Susan Sarandon στους αντίστοιχους ρόλους. Η αναμονή μας όμως θα ξεπληρωθεί και παραπάνω από το δίκτυο το 2018, καθώς μέσα σε διάστημα έξι μηνών από την πρεμιέρα του Katrina, το FX θα ξεκινήσει να προβάλει και το τρίτο κομμάτι του American Crime Story, με θέμα (πάρτε αναπνοή) «Versace». Ο κακός ο χαμός.

Jessica Jones (Netflix), Daredevil (Netflix) και Luke Cage (Netflix)

netflix

Το Netflix έχει βάλει την ομάδα του να δουλεύει υπερωρίες και ποιος μπορεί να το αδικήσει, καθώς πρόκειται για το δίκτυο με τις πλέον επιτυχημένες, πρωτότυπες και ενδιαφέρουσες σειρές. Μέσα σε όλον αυτό τον οργασμό παραγωγής όμως, τρεις από τις (πολλές) σειρές της Marvel που διαθέτει στο πρόγραμμά του θα αναγκαστούν να κάνουν ένα διάλειμμα ενός έτους για να δώσουν τη θέση τους σε νέες -και να ανασυνταχθούν και οι ίδιες. Έτσι τα «Daredevil», «Jessica Jones» και «Luke Cage» δεν θα επιστρέψουν μέχρι το 2018, το κενό που θα αφήσουν πίσω τους όμως θα καλυφθεί από τα νεοσύστατα «The Defenders» (το οποίο θα περιλαμβάνει χαρακτήρες από όλες τις σειρές της Marvel που έχει το Netflix), «Iron Fist» και, κατά πάσα πιθανότητα, το spin-off του «Daredevil», «The Punisher».

Sponsored Post