ΚΟΙΝΩΝΙΑ
25/01/2017 12:48 EET | Updated 25/01/2017 12:48 EET

Χωρίς αποτέλεσμα η συνάντηση εργαζομένων του Athens Ledra με την Αχτσιόγλου

LOUISA GOULIAMAKI via Getty Images
Customers leave the luxury Athens Ledra Hotel following its closure on June 2, 2016. The Athens central Athens Ledra Hotel, announced the closure of the 314-room establishment, citing 'financial difficulties'. More than 150 Athens Ledra employees have not been paid since March. / AFP / LOUISA GOULIAMAKI (Photo credit should read LOUISA GOULIAMAKI/AFP/Getty Images)

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση αντιπροσωπείας των εργαζομένων στο ξενοδοχείο Athens Ledra με την υπουργό Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου, στο υπουργείο, χωρίς, όμως, να υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα, σύμφωνα με τους εργαζόμενους.

Όπως ανέφεραν οι εκπρόσωποι των εργαζομένων, η υπουργός απέφυγε να δεσμευτεί σε κάποια από τα αιτήματα τους, όπως η καταβολή των δεδουλευμένων από τον περασμένο Μάρτιο και η διασφάλιση των θέσεων εργασίας τους.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο των εργαζομένων, Χαράλαμπο Ντότσικα, αυτό που προέκυψε από τη συνάντηση είναι ότι η υπουργός τούς διεμήνυσε πως δημιουργήθηκε πρόσφατα μία νέα κυβερνητική επιτροπή που «λογοδοτεί» απευθείας στον πρωθυπουργό και έχει ως βασική μέριμνά της την αξιολόγηση οποιασδήποτε πρότασης κατατίθεται εφεξής.

Νωρίτερα, οι εργαζόμενοι είχαν πραγματοποιήσει συγκέντρωση έξω από το ξενοδοχείο, στη Λεωφόρο Συγγρού και στη συνέχεια πορεία στο υπουργείο Εργασίας, στην οδό Σταδίου.

(Mε πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ)