ΕΙΔΗΣΕΙΣ
28/01/2017 11:03 EET | Updated 28/01/2017 11:03 EET

Αυτή είναι η νέα θεωρία συνωμοσίας για το τέλος του κόσμου (και φτάνει οσονούπω)

Yuri_Arcurs via Getty Images
Chilling image of a meteor moments before impact with earthhttp://195.154.178.81/DATA/i_collage/pi/shoots/783653.jpg

Αν έχετε κανονίσει κάτι για τις 16 Φεβρουαρίου, κάποιοι θα σας έλεγαν να το ακυρώσετε.

Αυτοί οι κάποιοι είναι εκείνοι που υποστηρίζουν τη νέα θεωρία συνωμοσίας η οποία λέει ότι τότε θα έρθει το τέλος του κόσμου. Και, όπως αναφέρει ο Independent, το στηρίζουν σε κάποιες ανακοινώσεις της NASA, πέρυσι.Τότε είχε εντοπιστεί ένα τεράστιο «αντικείμενο» που κατευθυνόταν προς τη γη. Το μέγεθός του ήταν 0,3 με 0,6 μίλια και του δόθηκε το όνομα «2016 WF9».

Ωστόσο η NASA έχει ήδη ανακοινώσει ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας αφού θα περάσει από την γη στις 25 Φεβρουαρίου, σε απόσταση τουλάχιστον 32 εκατ. μίλια.

Αρκετοί όμως δεν πίστεψαν την NASA. Όπως ο -για πολλούς απατεώνας- Ρώσος αστρονόμος, ονόματι Dr Dyomin Damir Zakharovich, που λέει ότι η NASA λέει ψέματα και ότι βρισκόμαστε σε θανάσιμο κίνδυνο.

«Το αντικείμενο που αποκαλούν WF9 έφυγε από το Nibiru τον Οκτώβριο, όταν το Nibiru άρχισε να περιστρέφεται αριστερόστροφα γύρω από τον ήλιο. Από τότε η NASA γνωρίζει ότι θα χτυπήσει τη γη» είπε, και πρόσθεσε: «Αν ο αστεροειδής χτυπήσει τη Γη θα μπορούσε να καταστρέψει πόλεις ή να προκαλέσει τσουνάμι. Είμαστε όλοι σε κίνδυνο».

Μάλιστα, ο ίδιος προβλέπει ότι θα χτυπήσει τη γη νωρίτερα από τις εκτιμήσεις της NASA στις 16 Φεβρουαρίου. Και η θεωρία του δεν σταματά εκεί. Υποστηρίζει ότι ο Nibiru είναι πλανήτης που βρίσκεται στο τέλος του ηλιακού μας συστήματος και ότι και αυτός ο πλανήτης θα χτυπήσει την γη τον Οκτώβριο.

Για την NASA, αυτός ο πλανήτης δεν είναι υπαρκτός.

Εμείς λέμε πάντως να εμπιστευτούμε την NASA.