ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
30/01/2017 08:36 EET | Updated 30/01/2017 10:23 EET

Διαψεύδει τα περί ψήφισης νέων μέτρων μετά τη λήξη του προγράμματος με αυξημένη πλειοψηφία 180 βουλευτών, ο Τζανακόπουλος

Eurokinissi

Κατασκευασμένο και απολύτως ευφάνταστο χαρακτηρίζει ο Δημήτρης Τζανακόπουλος το σενάριο περί ψήφισης νέων μέτρων για την περίοδο μετά τη λήξη του προγράμματος με αυξημένη πλειοψηφία 180 βουλευτών.

Συγκεκριμένα, σε σχόλιο του, ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρει ότι «τις τελευταίες ημέρες, με αποκορύφωμα το χθεσινό δημοσίευμα του "Βήματος", κυκλοφορεί ένα κατασκευασμένο σενάριο περί ψήφισης νέων μέτρων που θα αφορούν την περίοδο μετά τη λήξη του προγράμματος με αυξημένη πλειοψηφία 180 βουλευτών».

Σημειώνει πως «το σενάριο αυτό είναι απολύτως ευφάνταστο για έναν πολύ απλό λόγο: Με δεδομένο ότι οι 153 βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας δεν πρόκειται ποτέ να ψηφίσουν προληπτικά μέτρα, ο κ. Μητσοτάκης με τους άλλους πρόθυμους δεν επαρκούν, ευτυχώς, για να συγκεντρωθούν ούτε 150, ούτε 180 βουλευτές».

Οι δηλώσεις του κ. Τζανακόπουλου δεν έχουν καμία αναξιοπιστία

«Οι Έλληνες γνωρίζουν ότι οι δηλώσεις του κ. Τζανακόπουλου, πως δεν θα φέρει αυτή η κυβέρνηση νέα μέτρα, δεν έχουν καμία απολύτως αξιοπιστία», απαντά η ΝΔ, σε ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου και προσθέτει:

«Σε αυτήν την πανικόβλητη κυβέρνηση υπάρχει τουλάχιστον ο κ. Τζανακόπουλος, που ως υπουργός Προπαγάνδας κάνει τη δουλειά του. Ο πρωθυπουργός ποια ακριβώς δουλειά κάνει την τελευταία εβδομάδα;».

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ)