Αυτή η γυναίκα τα κάνει όλα: Δείτε τη Rihanna ως Marion Crane στο νέο trailer του «Bates Motel»

Αυτή η γυναίκα τα κάνει όλα: Δείτε τη Rihanna ως Marion Crane στο νέο trailer του «Bates Motel»

Κάπου ανάμεσα στο να αποφεύγει το φιλί του Drake στα VMAs και να πρωταγωνιστεί μαζί με τις πιο διάσημες σταρ του Hollywood στο «Ocean's Eight», η Rihanna κατάφερε, με κάποιο τρόπο, να βρει χρόνο για να πάρει μέρος στο «Bates Motel», με ένα μικρό αλλά τραγικό ρόλο.

Το πρώτο trailer για την πέμπτη σεζόν της διάσημης σειράς κυκλοφόρησε τη Τρίτη και σε αυτό βλέπουμε, μεταξύ άλλων, τη Rihanna να κλέβει την παράσταση μέσα στα λίγα δευτερόλεπτα που διαρκεί η εμφάνισή της.

Η σεζόν αυτή θα είναι και η τελευταία για το «Bates Motel», το σύγχρονο prequel του θρυλικού «Ψυχώ» του Alfred Hitchcock, και η Rihanna θα υποδύεται σε αυτή τη Marion Crane, τον εμβληματικό ρόλο που είχε παίξει στην ταινία η Janet Leigh. Και μπορεί η Marion να μην έχει καλό τέλος στη σειρά (μπανιέρα, ουρλιαχτό, αίμα στο νερό, θυμάστε;), αλλά αυτό δε σημαίνει πως δε θα είναι σκέτη απόλαυση να βλέπεις τη Rihanna να την υποδύεται.

Το trailer, το οποίο δόθηκε στη δημοσιότητα σε αποκλειστικότητα του Entertainment Weekly, δείχνει το χαρακτήρα της Rihanna να φτάνει στο ξενοδοχείο εν μέσω καταιγίδας -όπως και στην ταινία- και να συναντά τον ψυχασθενή Norman Bates στο λόμπι του διαβόητου ξενοδοχείου.

Μπορείτε να δείτε το trailer παρακάτω και να θαυμάσετε, όπως εμείς, το πολυδιάστατο ταλέντο της Rihanna.