ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
10/02/2017 12:45 EET

Έρχεται το Annual Sustainability Summit, με θέμα "Sustainability: The New Business Enabler''

aluxum via Getty Images
Businessman holding seedling

To ΜΒΑ International του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών σε συνεργασία με το Κέντρο Αειφορίας (CSE) διοργανώνουν το Annual Sustainability Summit στις 15 Μαρτίου 2017, με θέμα “Sustainability: The New Business Enabler''. Το Summit έχει ως στόχο να περιγράψει πώς η στρατηγική για την Εταιρική Υπευθυνότητα μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο τόσο για την ίδια την επιχείρηση όσο και για την κοινωνία και το περιβάλλον, και μάλιστα μέσα σε ένα ιδιαίτερα δυσχερές οικονομικό περιβάλλον.

Στη συνάντηση θα συμμετάσχουν διακεκριμένα στελέχη επιχειρήσεων και καθηγητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, όπως η κεντρική ομιλήτρια Shivani Rajpal από το GRI (Global Reporting Initiative). Ομιλίες θα πραγματοποιήσουν επίσης οι Ευθύμιος Παπαταξιάρχης, Διευθύνων Σύμβουλος Janssen Ελλάδος, Δημήτριος Γκατσώνης, CEO Aυτοκινητόδρομος Αιγαίου, Όλγα Μάνου, διευθύντρια Εταιρικής και Κοινωνικής Ευθύνης Μύλοι Λούλοι και Νεκταρία Μητράκου, Διευθύντρια Επικοινωνίας Ελλάδας- Κύπρου-Μάλτας Coca-Cola.

H έναρξη της εκδήλωσης θα γίνει από τον Αναπληρωτή Καθηγητή Eric Soderquist, Academic Director MBA International Program (ΟΠΑ), ενώ συντονιστής θα είναι ο Nίκος Αυλώνας, Πρόεδρος του Kέντρου Αειφορίας (CSE) και επισκέπτης καθηγητής σε θέματα Εταιρικής Υπευθυνότητας του MBA International.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017, 17:45-20:30, στο Royal Olympic Hotel, (Αθανασίου Διάκου 28-34).

Κατά τη διάρκειά της θα αποδοθούν ειδικές διακρίσεις σε εταιρείες που υλοποίησαν σημαντικές πρωτοβουλίες στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη το 2016, καθώς και σε φοιτητές και αποφοίτους του MBA International.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα Μαρίνα Αλωνιστιώτη στο 2108085565 ή την κα Αφροδίτη Κομπολίτη στο 2108203659.

Sponsored Post