ΕΙΔΗΣΕΙΣ
12/02/2017 12:15 EET

Γκάφα από εφημερίδα που μπέρδεψε τον Τραμπ με τον γνωστό κωμικό, Αλεκ Μπόλντουιν

NBC via Getty Images
SATURDAY NIGHT LIVE -- 'Kristen Stewart' Episode 1717 -- Pictured: Alec Baldwin as President Donald J. Trump during the Oval Office Cold Open on February 4th, 2017 -- (Photo by: Will Heath/NBC/NBCU Photo Bank via Getty Images)

Μπορεί ο Ντόναλντ Τραμπ να έχει εκφράσει εδώ και καιρό τη δυσαρέσκειά του απέναντι στο πρόσωπο Άλεκ Μπάλντουιν, ο οποίος μιμείται συχνά τον νέο Αμερικανό πρόεδρο για τις ανάγκες του «Saturday Night Live», ωστόσο η εφημερίδα El Nacional που κυκλοφορεί στη Δομινικανή Δημοκρατία φαίνεται πως παρασύρθηκε από τις μιμητικές ικανότητες του κωμικού.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το RT, στο φύλλο της Παρασκευής 10 Φεβρουαρίου, σε άρθρο για τον Τραμπ και τους εποικισμούς του Ισραήλ, έβαλε μια φωτογραφία του Μπόλντουιν αντί για τον πρόεδρο των ΗΠΑ. Η φωτογραφία μάλιστα συνοδευόταν και από μία λεζάντα που τον κατονόμαζε σαν πρόεδρο!

Πάντως, ο Τράμπ, έχοντας ήδη εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ, στις αρχές Δεκεμβρίου έσπευσε να μοιραστεί την απέχθειά του για το σόου του Μπάλντουιν , με τους ακολούθους του στο Twitter: «Μόλις προσπάθησα να παρακολουθήσω το Saturday Night Live - δεν βλέπεται! Είναι εντελώς προκατειλημμένο, καθόλου αστείο και η μίμηση του Μπάλντουιν σε μπορούσε να είναι χειρότερη. Θλιβερό», ήταν το σχόλιο που είχε κάνει στις αρχές Δεκεμβρίου.

Για την ιστορία... η εφημερίδα την επόμενη ημέρα από την κυκλοφορία του φύλλου ζήτησε συγγνώμη από τους αναγνώστες για το λάθος που, όπως είπε, πέρασε απαρατήρητο από τους συντάκτες της.

Sponsored Post