Τραγικός επίλογος για τον εξάχρονο που έπεσε από το μπαλκόνι στην Κηφισιά

Τραγικός επίλογος για τον εξάχρονο που έπεσε από το μπαλκόνι στην Κηφισιά
Eurokinissi

Σύμφωνα με πληροφορίες του ANT1, το μεσημέρι της Κυριακής το παιδί άφησε την τελευταία του πνοή στην Εντατική Μονάδα του νοσοκομείου Παίδων.

Ο μικρός ήταν μέσα στο διαμέρισμα μαζί με τους γονείς του και την 9χρονη αδερφή του. Για άγνωστο λόγο το πρωί του Σαββάτου βγήκε στο πίσω μπαλκόνι της πολυκατοικίας. Από την μια στιγμή στην άλλη το κακό έγινε και το παιδί βρέθηκε στο κενό από ύψος 15 μέτρων.

Αρχικά το παιδί μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ όπου οι γιατροί διαπίστωσαν, αρχικά, ότι είχε σπάσει τα πόδια του και είχε χτυπήματα στο θώρακα αλλά και σε άλλα σημεία του σώματός του. Αμέσως ο 6χρονος διασωληνώθηκε και μπήκε στο χειρουργείο.

Δυστυχώς όμως ο ανήλικος είχε χτυπήσει σοβαρά και για το λόγο αυτό μεταφέρθηκε στην Εντατική μονάδα του νοσοκομείου Παίδων όπου και, δυστυχώς, απεβίωσε.

Υπενθυμίζετα ότι το ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε για τον μικρό το Σάββατο ανέφερε: «Διαπιστώθηκε σοβαρή πνευμονική θλάση και πνευμοθώρακας δεξιά. Κλινικώς κατάγματα των μηρών άμφω». Ο 6χρονος οδηγήθηκε το χειρουργείο, και κατά την χειρουργική επέμβαση, «διαπιστώθηκε κατακερματισμένος σπλήνας, ρήξη του ήπατος μονήρης, εκτεταμένο οπισθοπεριτοναϊκό αιμάτωμα. Εκτελέστηκε σπληνεκτομή και συρραφή του ήπατος. Ακινητοποιήθηκαν τα κατάγματα και τοποθετήθηκαν σωλήνες μπιλάου άμφω».