ΕΙΔΗΣΕΙΣ
25/02/2017 06:32 EET | Updated 25/02/2017 06:35 EET

Αν υπάρχει κάτι στο οποίο συμφωνούν όλοι, είναι ότι ο Τζάστιν Τριντό έχει υπέροχα οπίσθια

NurPhoto via Getty Images
Canada's Prime Minister Justin Trudeau is pictured during a news conference held with German Chancellor Angela Merkel (not in the picture) at the Chancellery in Berlin, Germany on February 17, 2017. (Photo by Emmanuele Contini/NurPhoto via Getty Images)

Είτε κάποιος συμφωνεί ή διαφωνεί με τις αποφάσεις και τις πολιτικές του κινήσεις, φαίνεται ότι όλοι έχουν την ίδια άποψη για ένα πράγμα: ότι ο Καναδός πρωθυπουργός Τζάστιν Τριντό έχει υπέροχα οπίσθια.

Όλα άρχισαν μετά από μια φωτογραφία του, όπου φοράει ένα μαύρο παντελόνι και έχει πάρει μία στάση, η οποία σίγουρα αναδεικνύει αυτό το μέρος του σώματός του. Αυτό και μόνο αρκούσε για να πάρουν τα social media φωτιά.

Είναι πάντως από τις λίγες φορές που ένας άνδρας πολιτικός τραβάει σε τόσο μεγάλη έκταση τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του λόγω της εντυπωσιακής εμφάνισής του, αλλά και εξαιτίας ενός συγκεκριμένου σημείου του σώματός του. Είναι σίγουρα μία προσοχή που έχουν συνηθίσει να λαμβάνουν οι γυναίκες και, η αλήθεια είναι, ότι είναι ωραία που οι ρόλοι αντιστράφηκαν, έστω και για μια φορά!

Sponsored Post