ΔΙΕΘΝΕΣ
01/03/2017 06:49 EET | Updated 01/03/2017 06:49 EET

Μηχανόβιοι επιδίδονται σε «όργιο» σούζας σε αγγλικό δρόμο...μέχρι «αιφνιδιασμό» από την αστυνομία

Birmingham Mail

Πάνω σε αστυνομικούς έπεσε μια μεγάλη ομάδα μηχανόβιων που επιδίδονταν σε σούζες και άλλου είδους επικίνδυνες οδηγικές συμπεριφορές και στις δύο λωρίδες ενός δρόμου.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της Birmingham Mail, που συνοδεύεται από σχετικό βίντεο, οι ασυνείδητοι δικυκλιστές τραβούσαν τους εαυτούς τους βίντεο ενώ έκαναν φιγούρες στον Α452 κοντά στο Σόλιχουλ (Γουέστ Μίντλαντς), προκαλώντας προβλήματα, όταν ξαφνικά αναγκάστηκαν να επιβραδύνουν όταν αντιλήφθηκαν την παρουσία μιας αστυνομικής BMW χωρίς διακριτικά στα πλάγια του δρόμου. Δίπλα βρισκόταν μια πορτοκαλί μοτοσικλέτα και ένα πλήθος κοντά σε αστυνομικούς.

Οι μηχανόβιοι (κάποιοι από τους οποίους επέβαιναν σε «γουρούνες») σταμάτησαν για λίγο, πριν επιταχύνουν ξανά για να απομακρυνθούν όταν τους πλησίασαν οι αστυνομικοί, με τους ίδιους να παρουσιάζουν προκλητική συμπεριφορά. Σύμφωνα με τη Birmingham Mail, το συμβάν θεωρείται ότι έλαβε χώρα την Κυριακή.

Σημειώνεται ότι τον Δεκέμβριο η αστυνομία κατέσχεσε πάνω από 50 οχήματα και έκανε πάνω από 20 συλλήψεις σε όλο το Μπέρμιγχαμ και το Black Country στο πλαίσιο μιας από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις κατά των παράνομων δικυκλιστών στα Γουέστ Μίντλαντς. Είχαν προηγηθεί τον Ιούνιο περιστατικά με μηχανόβιους να μπλοκάρουν κύριες οδικές αρτηρίες, να απειλούν οδηγούς και να επιδίδονται σε άλλες αντίστοιχες συμπεριφορές.