ΚΟΙΝΩΝΙΑ
11/03/2017 04:04 EET | Updated 11/03/2017 06:10 EET

Συνελήφθη αστυνομικός ύποπτος για τη δολοφονία οδηγού ταξί στην Καστοριά

Eurokinissi

Συνελήφθη πριν από λίγες ώρες ο δράστης που φέρεται να πυροβόλησε και να σκότωσε το βράδυ της Παρασκευής τον 52χρονο οδηγό ταξί στη Λεύκη Καστοριάς.

Σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες ο φερόμενος ως δράστης είναι 30 ετών και υπηρετεί στους Ειδικούς Φρουρούς και φέρεται να ομολόγησε πως σκότωσε τον 52χρονο ταξιτζή, με τον οποίο είχε διαφορές για προσωπικούς λόγους.

Ο οδηγός ταξί έφερε δύο σφαίρες, μία στην κροταφική χώρα και μια στην πλάτη, και σύμφωνα με την αστυνομία χτυπήθηκε από πίσω προς τα εμπρός. Ο 52χρονος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς σε ερημική τοποθεσία εκτός πορείας του επαρχιακού δρόμου Λεύκης -Κορομηλιάς δίπλα στο ποτάμι σε απόσταση 50 μέτρων από το αυτοκίνητο του.

Ο 30χρονος ειδικός φρουρός είχε αποσπαστεί στην Καστοριά όπου είναι ο τόπος καταγωγής του για υπηρεσιακούς λόγους ασφαλείας καθώς συμμετείχε στην επιχείρηση σύλληψης του Νίκου Μαζιώτη στο κέντρο της Αθήνας. Στην κατοχή του βρέθηκε το 45αρι πιστόλι με το οποίο έγινε το έγκλημα ενώ οι αστυνομικοί είχαν στην κατοχή τους υλικό από κάμερες ασφαλείας που τον απεικόνιζε να επιβιβάζεται ως πελάτης στο ταξί του θύματος.

Όπως δείχνουν όλα τα στοιχεία δεν πρόκειται για τον ίδιο δράστη με αυτόν της Αθήνας, αλλά αυτό που θα διερευνηθεί είναι τυχόν μιμητισμός στον τρόπο δράσης και αυτό διότι υπάρχουν κοινά στοιχεία όπως ότι ο αστυνομικός επιβιβάστηκε στο ταξί ως πελάτης και ότι πυροβόλησε το θύμα στο κεφάλι αφού πρώτα το οδήγησε σε τοποθεσία που του υπέδειξε.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία οδηγού ταξί στην Καστοριά

Sponsored Post