ΕΙΔΗΣΕΙΣ
13/03/2017 09:34 EET | Updated 13/03/2017 09:36 EET

Αν τρομοκρατείστε με τα έντομα μην δείτε αυτό το βίντεο: Άνδρας ανακάλυψε φωλιά με εκατοντάδες αράχνες

Για τους περισσότερους ανθρώπους η ιδέα και μόνο 100 μωρών αραχνών μοιάζει με εφιάλτη, πόσο μάλλον όταν κάπου εκεί κοντά καραδοκεί η γιγαντιαία μητέρα τους.

via GIPHY

Για έναν άνδρα ωστόσο, που ασχολείται με την απεντόμωση τα πράγματα δεν είναι και τόσο τρομακτικά. Ο λόγος για τον Νόελ Πάρμιντερ, από την Μπρίσμπειν της Αυστραλίας ο οποίος σε μία από τις αποστολές «εξόντωσης» βρέθηκε αντιμέτωπος με μία φωλιά στην οποία κρύβονταν εκατοντάδες μικρές αράχνες.

Η φωλιά εντοπίστηκε στην οροφή ενός σπιτιού και ο Πάρμιντερ θέλησε να μοιραστεί την ανατριχιαστική ανακάλυψή του με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Facebook. Tράβηξε λοιπόν ένα βίντεο και αφού το ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό φρόντισε να ενημερώσει όσους ανατριχιάζουν με τα έντομα να μην πατήσουν το «play».

Κάπου εκεί ανάμεσα στα μωρά - αράχνες κρυβόταν και η μητέρα τους, η οποία όπως ανέφερε ο Πάρμιντερ μιλώντας στο News 7, είχε διάμετρο 20 εκατοστών.

«Φαίνονται πιο επικίνδυνες από ό,τι είναι στην πραγματικότητα. Οι αράχνες είναι ιδιαίτερα σημαντικές στον κόσμο των εντόμων καθώς διατηρούν τον πληθυσμό τους σε χαμηλά επίπεδα», είπε, προσθέτοντας ότι οι αράχνες δεν είναι υπερβολικά δηλητηριώδεις για τους ανθρώπους και πως είναι μη επιθετικές.

Πηγή: RT