ΕΙΔΗΣΕΙΣ
13/03/2017 13:41 EET | Updated 13/03/2017 13:46 EET

Ένας εξυπνάκιας ζήτησε από γυναίκες στο Twitter να αναγνωρίσουν ένα οφ σάιντ και τελικά έγινε αυτός ρεζίλι

Michael Steele via Getty Images
SOUTHAMPTON, ENGLAND - AUGUST 27: A assissant referee holds up the offside flag during the Premier League match between Southampton and Sunderland at St Mary's Stadium on August 27, 2016 in Southampton, England. (Photo by Michael Steele/Getty Images)

Πόσα και πόσα αστεία, ανέκδοτα, πειράγματα δεν έχουν γίνει σε βάρος των γυναικών από τους άνδρες φίλους του επειδή όσο και αν έχουν προσπαθήσει, δεν έχουν καταφέρει να μάθουν να αναγνωρίζουν πότε ένας παίκτης είναι offside. Άπειρα και κάπου η όλη ιστορία έχει κουράσει. Σωστά;

Όχι, γιατί κάποιος σκέφτηκε να ειρωνευτεί τις γυναίκες για το θέμα αυτό, για μια ακόμη φορά κάνοντας αυτή την ανάρτηση στο Twitter με αρκετά, θα λέγαμε, προκλητικό ύφος ("Αμφιβάλλω εάν υπάρχει κορίτσι που ξέρει τι είναι αυτό"). Και τελικά έπαθε αυτό που του άξιζε...

Η απάντηση σίγουρα δεν ήταν αυτή που περίμενε αφού...ναι, μια γυναίκα απάντησε σωστά αναγνωρίζοντας το οφ σάιντ και απάντησε στο ειρωνικό ύφος του Liban όπως ακριβώς του αρμόζει: «Οφ σάιντ όπως και το μαλλί σου».

Η σωστή απάντηση της σχολιάστηκε με ποικίλους τρόπους στο Twitter αφού πολλοί απλά δεν μπορούσαν να το πιστέψουν και άλλοι δεν μπορούσαν να το...διαχειριστούν.