Οι καταγγελίες των δύο 12χρονων για βιασμό τους στην Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης

Οι καταγγελίες των δύο 12χρονων για βιασμό τους στην Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης
SOOC/ΑΡΧΕΙΟΥ

Σοβαρή καταγγελία για ασέλγεια με θύμα ένα 12χρονο παιδί έλαβε η Αστυνομία στη Θεσσαλονίκη.

Ο 12χρονος κατήγγειλε στους αστυνομικούς ότι στις 20 Μαρτίου 2017 ένας 39χρονος, ο οποίος δηλώνει άεργος, τον πλησίασε την ώρα που βρισκόταν στο γήπεδο του Παύλου Μελά στη Σταυρούπολη και άρχισε να τον θωπεύει. Στη συνέχεια, σύμφωνα με την καταγγελία, τον εξανάγκασε σε ασέλγεια.

Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για αποπλάνηση ανηλίκου και ασέλγεια.

Μετά την πρώτη καταγγελία οι αστυνομικοί της Ασφάλειας δέχθηκαν και μία δεύτερη από έναν άλλο 12χρονο, φίλο του πρώτου θύματος, που κατήγγειλε ότι και αυτό έχει πέσει θύμα ασέλγειας από τον 39χρονο τρεις φορές, η τελευταία των οποίων πριν από δύο εβδομάδες.

Οι αρμόδιοι αξιωματικοί έχουν ζητήσει ιατροδικαστική εξέταση και ανάλυση βιολογικού υλικού για να βεβαιωθούν ότι ο 39χρονος πράγματι προέβη στις αποτρόπαιες αυτές πράξεις. Και αυτό διότι οι αστυνομικοί θέλουν να αποκλείσουν το ενδεχόμενο τα παιδιά να μην αποτύπωσαν με ακρίβεια την πραγματικότητα. Σε περίπτωση πάντως που τα εργαστηριακά αποτελέσματα επιβεβαιώσουν τις καταγγελίες θα πρόκειται για έναν επικίνδυνο άνδρα και ένα από τα σοβαρότερα περιστατικά που έχει αντιμετωπίσει η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης με θύματα παιδιά.

Δημοφιλή