ΔΙΕΘΝΕΣ
24/03/2017 08:33 EET | Updated 24/03/2017 08:33 EET

Τίτλοι τέλους για την Virgin America και ο ιδρυτής της Richard Branson την αποχαιρετά με ένα συγκινητικό μήνυμα

Boarding1Now via Getty Images
Los Angeles, California - April 19, 2014: A Virgin America Airbus A319 with the registration N526VA on approach to Los Angeles International Airport (LAX). Virgin America is a US-American low-cost airline with its headquarters near San Francisco.

Αντίο σε ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα brand name στο κλάδο των αερογραμμών πρέπει να πουν οι πιστοί πελάτες του αλλά και ο ιδρυτής της, Richard Branson o οποίος μάλιστα επέλεξε να το κάνει με μια πολύ συναισθηματική ανοιχτή επιστολή.

Ο λόγος φυσικά για την Virgin America, την οποία ίδρυσε ο Branson λάνσαρε ο ιδρυτής του ομίλου Virgin to 2007 αλλά πούλησε στην Alaska Airlines την περασμένη χρονιά. Τώρα η νέα ιδιοκτήτρια εταιρεία ανακοίνωσε πως θα πάψει να χρησιμοποιεί την επωνυμία Virgin America και ο Branson μάλλον το πήρε κατάκαρδα. Σε ανακοίνωσή της αναφέρει πως μετά από προσεκτική εξέταση του θέματος, αποφάσισε να αποσύρει την επωνυμία Virgin America μέσα στο 2019 και πως η εταιρεία θα υιοθετήσει την επωνυμία και το logo της Alaska Airlines.

«Πολλά δάκρυα σήμερα, αυτή τη φορά εξαιτίας της απόφασης της Alasca Airlines να αγοράσει αλλά στη συνέχει να αποσύρει την Virgin America. Ακολουθεί ένα πολύ διαφορετικό επιχειρηματικό μοντέλο και δυστυχώς, δεν μπόρεσε να βρει έναν τρόπο να διατηρήσει και τη δική της επωνυμία και αυτή της Virgin America» γράφει ο Βranson στο blog του.

Και ο Branson δεν έμεινε σε αυτή τη λιτή αναφορά αλλά μνημόνευσε και τους στίχους του ομότιτλου τραγουδιού του George Harisson- μέλος του συγκροτήματος των Beatles- «All things must Pass» και συνέχισε «Ήταν η περιπέτεια και η αγάπη της ζωής μου. Αισθάνομαι πολύ τυχερός που το έκανα μαζί με όλους εσάς. Μου λένε πως κάποιοι άνθρωποι της Virgin America λένε πως αυτή η μέρα είναι «η μέρα που πέθανε η μουσική» («Τhe day the music died», στίχος από το τραγούδι «American Pie»). Είναι μια θλιβερή μέρα. Αλλά θα ήθελα να τους διαβεβαιώσω πως η μουσική δεν πεθαίνει ποτέ».

Πέραν της αντίδρασης του Branson όμως ήταν αρκετοί και αυτοί που σχολίασαν αυτή την εξέλιξη στο Twitter και μάλλον δεν χάρηκαν με τα νέα...

Sponsored Post