ΔΙΕΘΝΕΣ
24/03/2017 05:43 EET | Updated 24/03/2017 05:58 EET

Πώς φυγάδευσαν την Τερέζα Μέι την ώρα της τρομοκρατικής επίθεσης. To βίντεο και τα δευτερόλεπτα της σύγχυσης

Stefan Wermuth / Reuters
Britain's Prime Minister Theresa May leaves Downing Street in London, Britain March 22, 2017. REUTERS/Stefan Wermuth

Μέσα στα πρώτα λεπτά της επίθεσης Westminster, άνδρες της ασφάλειας φρόντισαν να φυγαδεύσουν την πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, Τερέζα Μέι την οποία απομάκρυναν από το Κοινοβούλιο εντός του οποίου εγκλωβίστηκαν δεκάδες βουλευτές και υπάλληλοι για αρκετές ώρες.

Τώρα, διέρρευσε και ένα βίντεο από τη φυγάδευσή της πρωθυπουργού, που φαίνεται να έχει τραβηχτεί από ψηλά και δημοσιεύεται από την σκανδαλοθηρική Sun. Όπως σχολιάζεται δε, η πρωθυπουργός κάποια στιγμή φαίνεται να φαίνεται να ακολουθεί λάθος κατεύθυνση.

Όπως είχε δηλώσει ο βουλευτής, Άντριου Μπρίτζεμ στο Sky News «κατάλαβα ότι κάτι συμβαίνει όταν ήρθε η ασφάλεια και μίλησε στην Τερέζα Μέι. Έφυγε πολύ γρήγορα από την αίθουσα, η ασφάλεια έπιασε τα αυτόματα όπλα και την απομάκρυνε γρήγορα».

Όπως είχε πει «ήταν προφανές ότι δεν ήταν άσκηση, είχε γίνει κάτι σοβαρό. Δεν έχω δει ποτέ να απομακρύνουν την πρωθυπουργό τόσο γρήγορα, με τόσο ισχυρή ασφάλεια και τόσα αυτοκίνητα. Την έβαλαν σε αυτοκίνητο και την πήραν από εδώ ταχύτατα».

Πηγή: Η στιγμή που η Μέι έμαθε για την επίθεση στο Κοινοβούλιο -Τη φυγάδευσαν με αυτόματα όπλα | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/326665/i-stigmi-poy-i-mei-emathe-gia-tin-epithesi-sto-koinovoylio-ti-fygadeysan-me-aytomata#ixzz4cE8eGYFm

Sponsored Post