ΚΟΙΝΩΝΙΑ
24/03/2017 12:07 EET | Updated 24/03/2017 12:07 EET

Για αριστερές ιδεοληψίες κατηγορεί τη νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ, ο Λευτέρης Αυγενάκης

Eurokinissi

Για αριστερές ιδεοληψίες και ανθελληνικές απόψεις κατηγορεί τη νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ ο Λευτέρης Αυγενάκης. Με αφορμή το κείμενο θέσεων του Κεντρικού Συμβουλίου της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ για το 1ο Συνέδριο, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ κάνει λόγο για «ανθελληνική προπαγάνδα», η οποία δεν θα περάσει.

Ο κ. Αυγενάκης τονίζει πως «ακόμη δεν "καταλάγιασε η σκόνη" από το ερωτηματολόγιο της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο ούτε λίγο ούτε πολύ, κάνει αποδεκτές και δικαιολογεί ποινικές πράξεις, και η νεολαία… ξαναχτύπησε», καθώς, όπως λέει, «με αριστερές ιδεοληψίες και ανθελληνικές απόψεις στοχεύουν… την παιδεία».

Ο Γραμματέας της ΝΔ κατηγορεί τη νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ ότι «ονομάζει "εναλλακτικό σχέδιο" την "… πρότασή τους" για τους αιώνιους φοιτητές, για το άσυλο (προφανώς για την κάλυψη ποινικών πράξεων), την κατάργηση της προσευχής και των παρελάσεων», προσθέτοντας πως «μετά το "… η αριστεία είναι ρετσινιά" του κ. Μπαλτά και το "… η καριέρα είναι χολέρα" του κ. Καρανίκα, ακολουθούν οι… βολές για την εκπαίδευση, τη θρησκεία και την ιστορία, αφού θεωρούν "το σχολείο μηχανισμό καταπίεσης και πειθάρχησης" και "τις μαθητικές παρελάσεις και την πρωινή προσευχή αναχρονιστικές"».

«Η ανθελληνική προπαγάνδα της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ … δεν θα περάσει. Η απάντηση δίνεται από την ίδια τη μαθητική νεολαία που αγωνιά και μοχθεί για να επιτύχει τους στόχους της αριστείας, της ευγενούς άμιλλας και της μόρφωσης και που επενδύει με κόπο και προσπάθεια στο μέλλον της. Ειδικά, δε, σήμερα και αύριο που η μαθητική νεολαία μας κάνει υπερήφανους αποδίδοντας φόρο τιμής και μνήμης στους ήρωες του 1821, στους αγωνιστές που μας χάρισαν θυσιάζοντας τη ζωή τους, τα υπέρτατα αγαθά της ελευθερίας και της δημοκρατίας», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο κ. Αυγενάκης.

(Mε πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Sponsoed Post