ΔΙΕΘΝΕΣ
28/03/2017 08:01 EEST | Updated 28/03/2017 08:01 EEST

Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν οι άνδρες κατά τη διάρκεια του σεξ

RapidEye via Getty Images
Backview of an anonymous couple making enthusiastic love, the woman on top, under a white duvet.

Μια μελέτη ήρθε για να ρίξει φως σε ένα από τα χειρότερα πράγματα που κάνουν οι άνδρες στο κρεβάτι και οι γυναίκες στην κυριολεξία το μισούν.

Σε έκθεση με τίτλο «Πώς λειτουργούν οι γυναικείοι οργασμοί σε σχέση με την ανδρική υπεροψία» αποκαλύπτεται το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν οι άνδρες κατά τη διάρκεια του σεξ ή και μετά από αυτό.

Όπως αναφέρει το New York Post, επικαλούμενο την εν λόγω έρευνα, οι άνδρες μπορούν να επισκιάσουν πραγματικά τη μεγάλη στιγμή μίας γυναίκας - τον οργασμό της με άλλα λόγια - όταν υπερηφανεύονται υπερβολικά για τις επιδόσεις τους και διογκώνουν το «Εγώ» τους.

Σύμφωνα με έκθεση που δημοσιεύτηκε στο Journal of Sex Research, η πλειοψηφία των ανδρών είναι καλή στο κρεβάτι.

Και όμως οι περισσότεροι από αυτούς αποδεικνύεται ότι μπορούν να καταστρέψουν τα πάντα από τη μία στιγμή στην άλλη αν έχουν υπερβολική έπαρση για τις δικές τους επιδόσεις σε σχέση με τον οργασμό της γυναίκας.

Στη μελέτη κλήθηκαν να συμμετάσχουν περισσότεροι από 810 άνδρες από τους οποίους ζητήθηκε να απαντήσουν πως αξιολογούν τις σεξουαλικές τους συνήθειες και πώς αισθάνονται με τον γυναικείο οργασμό κατά τη διάρκεια του σεξ.

Αποδείχθηκε ότι οι περισσότεροι από αυτούς ανησυχούν περισσότερο για το δικό τους ανδρισμό και την αυτο-αξία τους όσον αφορά στις επιδόσεις τους στην κρεβατοκάμαρα.