ΕΙΔΗΣΕΙΣ
28/03/2017 08:51 EEST | Updated 28/03/2017 08:56 EEST

Βουλευτής Χρυσής Αυγής: Θα γκρεμίσουμε το σπίτι του αρχισφαγέα Μπελογιάννη

Eurokinissi

Μια παραληρηματική απειλητική τοποθέτηση κατά του αγωνιστή της Αριστεράς, Νίκου Μπελογιάννη, ήταν αυτή του βουλευτή του Χρυσής Αυγής, Παναγιώτη Ηλιόπουλου, που προκάλεσε την οργή των βουλευτών κατά τη συζήτηση για την προανακριτική επιτροπή.

Με αφορμή τα εγκαίνια της μόνιμης έκθεσης που έγιναν χθες, τη Δευτέρα στην Αμαλιάδα, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Παναγιώτης Ηλιόπουλος αναφέρθηκε στον Νίκο Μπελογιάννη με άκρως προκλητικούς χαρακτηρισμούς.

«Χθες ο Τσίπρας, ευρισκόμενος με την πλάτη στον τοίχο, για να τσιγκλίσει τα αριστερά αντανακλαστικά του ακροατηρίου του, εγκαινίασε ένα μουσείο για τον Μπελογιάννη. Για τον αρχισφαγέα του κομμουνιστικού κόμματος. Γι αυτόν που ευθύνεται για τόσα εγκλήματα εγκαινιάστηκε ένα μουσείο. Βέβαια για τον Παύλο Μελά, του οποίου το σπίτι ρημάζει στην Κηφισιά, δεν έχει ακουστεί ούτε μια λέξη» είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής.

«Τιμήσατε τον σφαγέα αλλά εμείς το σπίτι του θα το γκρεμίσουμε για να μην θυμίζει τα εγκλήματα του κομμουνισμού, όταν θα έρθει η ώρα. Θα δείτε το Μουσείο Μπελογιάννη τι θα γίνει, όταν θα έρθει η Χρυσή Αυγή στα πράγματα», συνέχισε.

«Κανένα σπίτι δεν μπορεί κανείς να γκρεμίσει» απάντησε ο αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης.

«Καλά, θα έρθουμε στα πράγματα και θα δείτε» επέμεινε ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος.