Άκαρπη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στη Λακωνία για τη σύλληψη Σώρρα

Άκαρπη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στη Λακωνία για τη σύλληψη Σώρρα
sooc

Άκαρπη απέβη επιχείρηση σύλληψης του Αρτέμη Σώρρα και της συζύγου του από την ΕΛ.ΑΣ. στη Λακωνία.

Τα στελέχη του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής έγιναν αποδέκτες πληροφοριών πως το καταζητούμενο ζευγάρι έχει βρει καταφύγιο σε σπίτι οπαδών της «Ελλήνων Συνέλευσις» που βρίσκεται έξω από την Σπάρτη.

Κλιμάκιο της αρμόδιας υπηρεσίας ταξίδεψε στην περιοχή αναζητώντας τα ίχνη του καταζητούμενου ζευγαριού. Οι έρευνες ωστόσο απέβησαν άκαρπες, καθώς ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του δεν βρίσκονταν εκεί.

Στο μεταξύ, τα γραφεία αρμόδιων υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ. σε όλη τη χώρα γίνονται καθημερινά αποδέκτες πληροφοριών από πολίτες που έχουν «δει» τον Αρτέμη Σώρρα και την σύζυγό του. Οι πληροφορίες αξιολογούνται και κάποιες από αυτές προκαλούν τις έρευνες αστυνομικών, χωρίς όμως μέχρι στιγμής κάποιο θετικό αποτέλεσμα.

Οι αξιωματικοί που χειρίζονται την υπόθεση αναζήτησης του Αρτέμη Σώρρα οδηγούνται στην εκτίμηση ότι βρίσκεται στην Ελλάδα και ενδεχομένως στην Πελοπόννησο. Από τις έρευνες διαπίστωσαν ότι τα ίχνη του Αρτέμη Σώρρα στην Αττική χάθηκαν 15 ημέρες πριν από την εκδίκαση της υπόθεσης.

Δημοφιλή