ΕΙΔΗΣΕΙΣ
04/04/2017 13:51 EEST | Updated 04/04/2017 14:33 EEST

Mία ταμίας είπε σε αυτή τη μικρή να επιλέξει μία άλλη κούκλα. Η απάντηση της 2χρονης ήταν απλά αποστομωτική

Η μόλις δύο ετών Σοφία από τη Νότια Καρολίνα κατάφερε να χρησιμοποιήσει ολομόναχη επί δύο μήνες το γιογιό της και γι' αυτό το λόγο οι γονείς της αποφάσισαν να την επιβραβεύσουν, αγοράζοντάς της μία κούκλα.

Από ό,τι φαίνεται η μικρή δεν έκανε απλά περήφανους τους γονείς με το κατόρθωμά της, αλλά κατάφερε να δώσει και ένα καλό μάθημα στην ταμεία ενός καταστήματος παιχνιδιών. Πώς το πέτυχε αυτό;

Επέλεξε την κούκλα που ήθελε και όταν την πήγε στο ταμείο, η υπάλληλος αδυνατούσε να καταλάβει γιατί η Σοφία πήρε μία μαύρη κούκλα, δεδομένου ότι η ανήλικη είναι λευκή.

Η μητέρα της μοιράστηκε τη συγκινητική αυτή ιστορία μέσω μίας ανάρτησης που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Όπως εξήγησε η μητέρα της η μικρή Σοφία από όλα τα παιχνίδια διάλεξε μια μαύρη κούκλα που ήταν ντυμένη γιατρός, γιατί και η ίδια θέλει να γίνει γιατρός όταν μεγαλώσει.

Όταν όμως έφτασε η στιγμή να την πληρώσουν, η ταμίας την ρώτησε αν η κούκλα είναι δική της ή προορίζεται για δώρο σε κάποια φίλη της. Παρόλο που η μητέρα του κοριτσιού εξήγησε στην ταμία τον σκοπό του δώρου, εκείνη επέμεινε ρωτώντας την Σοφία ξανά: «Είσαι σίγουρη, αγάπη μου, πως αυτή είναι η κούκλα που θέλεις;». Και μόλις η μικρή απάντησε καταφατικά, η ταμίας συνέχισε: «Μα δεν σου μοιάζει καθόλου. Έχουμε πάρα πολλές κούκλες που σου μοιάζουν πολύ περισσότερο».

Και τότε η μικρή έδωσε μία απάντηση που αποστόμωσε την υπάλληλο του καταστήματος: «Ναι, μου μοιάζει. Είναι γιατρός όπως είμαι κι εγώ γιατρός. Είμαι ένα όμορφο κορίτσι και είναι ένα όμορφο κορίτσι. Βλέπεις τα ωραία της μαλλιά; Και το στηθοσκόπιο;».

H μητέρα της Σοφίας σχολιάζοντας το εν λόγω περιστατικό έγραψε στο Facebook: «Aυτή η εμπειρία μόλις επιβεβαίωσε περίτρανα την άποψή μου ότι δεν γεννιόμαστε με την ιδέα πως το χρώμα παίζει ρόλο. Το δέρμα έχει διάφορες αποχρώσεις όπως τα μαλλιά και τα μάτια και καθεμιά τους είναι πανέμορφη».

Η ανάρτησή απέσπασε χιλιάδες σχόλια από τους χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης, μετρώντας περισσότερες από 180.000 κοινοποιήσεις και 450.000 like.

Sponsored Box